Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Bruklino „Nets“ komandoje – džiugios naujienos. Klubo generalinis direktorius paskelbė, jog keturi koronavirusu apsikrėtę ekipos nariai pasveiko ir nebejaučia jokių simptomų.

Kevin Durant

Kevin  Durant
Komanda: Brooklyn Nets
Pozicija: SF
Amžius: 31
Ūgis: 211 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Vašingtonas, JAV

Tarp sirgusių buvo Kevinas Durantas, apie tai pats pranešęs viešai. Likusių komandos narių pavardės žiniasklaidai nėra žinomos.

Bruklino komanda per paskutinę savaitę iki NBA sezono sustabdymo žaidė su Los Andželo „Lakers“, Čikagos „Bulls“, San Antonijaus „Spurs“, Jono Valančiūno atstovaujama Memfio „Grizzlies“ ir Bostono „Celtics“.

„Lakers“ ekipoje buvo nustatyti du apsikrėtimai COVID-19 virusu, kurį, pasak klubo atstovo spaudai Mike'o Bresnahano, abu krepšininkai įveikė ir simptomai jiems nebepasireiškė.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.