Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Eurolyga turi įvairių planų, kaip būtų galima atnaujinti pirmenybes, o vienas tokių – sužaisti likusias rungtynes viename mieste, kuris turėtų bent dvi lygos standartus atitinkančias arenas, praneša „El Pais“.

Skelbiama, jog tokiu atveju likę 78 mačai būtų sužaisti ilgiausiai per 5 savaites ir Eurolyga pasibaigtų pirmoje liepos mėnesio dalyje.

Taip pat pranešama, jog prieš kovų atnaujinimą žaidėjai būtų įspėti iš anksto ir turėtų dvi savaites pasiruošti.

Tik Stambulas, Maskva ir Atėnai turi dvi Eurolygos standartus atitinkančias arenas.

Eurolyga dėl pasaulyje siautėjančio koronaviruso savo kovas sustabdė kovo 12-ąją.

Kauno „Žalgiris“ stipriausioje Senojo žemyno krepšinio lygoje su 12 pergalių ir 16 pralaimėjimų žengia 9-oje vietoje.

Komentarai:
Brisius
Nebent antarktidoj galetu lost
2020-04-02
-32
Atsakyti
djgaffer
Neveltui EL ir vadinama moneyleague.Pinigų troškimas visai vadovams protą užvaldė,nesupranta,kiek žmonių miršta ir kiek dar mirs.O po visko dar užbaiginėti sezoną,tai būtų nepagarba mirusiems.Nežinau,kaip žaidėjams tada žaist pamačius,kas įvyko.Laiko reiks ir psichologiškai atsigaut,ne tik fiziškai.
2020-04-02
+10
Atsakyti
Eurolyga
Tai kiek laiko svarstys planus tai kada pasakys tiksliai ar Bertomeu pranes kada bus saugu
2020-04-02
-1
Atsakyti
Anonimas
ka cia spangsta,skrydziai uzdaryti kaip atskrist is Australijos,USA?
2020-04-02
+1
Atsakyti
smh
Moneylyga vis neapsiramina. Cia zmones mirsta globaliai nuo viruso, o jie tokiu momentu sureiksmina kamuolio bumpsejima i parketa. Cia yra tik zaidimas, pazaisti spesit ir kitamet. Bet aisku juk pinigelis prapuls, Bartomeu sau karsto auksinio tikriausiai uzsigeide.
2020-04-02
+2
Atsakyti
jo
olimpiadą nukėlė, o tie toliau spangsta. Liepą jau eurolygos kaip organizacijos nebebus ir bent pusės klubų, turkish airways seniai centus skaičiuos, o salės vis dar bus naudojamos kaip ligoninės arba lavonų štabeliavimui
2020-04-02
Atsakyti
Anonimas
Jei pratęsti, tai tik kokioj Afrikos valstybėje, kurioje mažai susirgimų ir nėra didelio šanso užsikrėsti. Aišku čia taip nebus, kadangi sąlygų normaliai ten žaisti jaučiu būtų sudėtinga rasti
2020-04-02
-8
Atsakyti
Eurolyga niekaip negali suvokti realios situacijos. Metas dėti kryžių ant šio sezono nes jus tik pagalvokite reiks mažiausiai 1,5 m žaidėjams atgauti formą įvesti į rimtą sužaisti bent kelias draugiškas varžybas. II niekas negali žinoti kokia situacija bus tarmim Ispanijoje Italijoje toje pačioje Rusijoje Lietuvoje. III Makabriškai atrodytų po visko kas vyko Armanis lyg niekur nieko žaistų spjaudamas į žmonių mirčių skaičių. IV amerikiečiai išvažiavo ir tikėtis kad jie sugrįš tai čia totali nesąmonė
2020-04-02
-20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.