Po trumpos pertraukos Kauno „Žalgiris“ pristato dar vieną #ŽalgirisOnAir tinklalaidės epizodą. Penkioliktojo epizodo svečiu tapo „Žalgirio“ organizacijos direktorius Paulius Motiejūnas, kuris buvo ir debiutinės tinklalaidės svečias.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
80,6
Pelno taškų: 80,6
Taiklumas: 47,7%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 105
Blogiausias pasiekimas: 58
Daugiausia pelno: Zach LeDay

Komandos vadovas pokalbyje su laidos vedėju Kipru Serpausku aptarė esminius šių dienų klausimus bei gyvenimą karantino sąlygomis.

„Prisigalvoju visokios veiklos. Lentynose turiu daug neperskaitytų knygų, todėl džiugu, kad neperskaitytų knygų pusė mažėja, o perskaitytų didėja. Taip pat pats gaminuosi valgyti, didelė šventė yra kartą per savaitę su dideliu sąrašu nueiti į parduotuvę.

Tie patys vaizdo skambučiai su draugais, o savaitgaliais vis tiek važiuoju į gamtą, pasivaikščioti, pravėdinti galvą“, – apie savo veiklas karantino metu pasakojo „Žalgirio“ direktorius.

Dvejus metus iš eilės geriausiu Eurolygos klubų vadovu pripažintas P.Motiejūnas dar kartą įvertino ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sprendimą nutraukti sezoną.

„Tas sprendimas įvedė aiškumo. Per posėdį mes galvojome, kad toks sprendimas yra kiek skubotas ir apie tai kalbėjome. Tiesa, kaip ir sakėme anksčiau, mūsų situacija kitokia, nes mūsų dar laukia Eurolyga, o kitoms Lietuvos komandoms tarptautiniai turnyrai buvo pasibaigę.

Dabar, kai daug lygų taip pat atšaukė savo čempionatus, galima sakyti, kad LKL priėmė teisingą sprendimą“, – kovo mėnesį priimtą sprendimą pakomentavo P.Motiejūnas.

Pusės valandos pokalbyje taip pat galima išgirsti apie Eurolygos klubų ir žaidėjų asociacijos pozicijas, dabar vykstančius darbus ir ateities planus.

Naujausios #ŽalgirisOnAir tinklalaidės laidos ieškokite „Žalgirio“ „YouTube“ kanale, o audio įrašus „Podbean“, „Spotify“, „Iphone podcasts“, „Google podcasts“ ir „Mixcloud“ platformose.

#ŽalgirisOnAir naujienas taip pat galima sekti ir soc. tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.

Komentarai:
Loreta Dough
Kokią problemą jūs išgyvenate gyvenime ir jums reikia greito sprendimo, aš jums pasiūlysiu susisiekti su dr. Ajayi. Jis yra savo dievų palaimintas rašytojas, kad padėtų žmonėms susidurti su įvairiomis gyvenimo problemomis. Aš tai dalinuosi kaip savo naudos gavėjas. didžiulė galia, nes jis padėjo man susigrąžinti savo vyrą, kai jis paliko mane ir vaikus, kad būtų su kita moterimi, kuri jį pakerėjo, kad liktų su ja, aš tikrai džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo namo, kaip ir gyvens meilėje ir ramybėje . Kreipkitės į puikų rašybos žinovą šiandien ir daugiau neverksite, nes jis turi rasti jūsų problemos sprendimą. kontaktai „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. paštas: drajayi1990@gmail.com
2020-04-10
+9
Atsakyti
Bronius Goldman
duok dievuli jum bankrota
2020-04-05
+13
Atsakyti
Citrina
Gerbiamas Motiejūnas pandemijos pradžioje labai troško fanų rungtynėse su Milanu, o dabar per eshopą kaukes pardavinėja. Va čia tai vadyba, reikės Eurolygai laišką parašyti, kad jam tokį prizą duotų
2020-04-03
+9
Atsakyti
VaidasKLP
vel sita zliumbianti kurwa i eteri lenda...
2020-04-03
+15
Atsakyti
Anonimas
Gaila kad nebuvo progos pasigereti kasmetiniais lkl finalais bei eiliniu Zalgirio triumfu pries raudona degradavusia valkata.
2020-04-03
+1
Atsakyti
Uostamiestis
Zalgiris kaip Zalgiris, bet galim tik isivaizduoti kaip atrodys raudona parodija kai joje neliks Bendziaus, Echodo bei Butkeviciaus su Mareku.
2020-04-03
-13
Atsakyti
Marcus
Isivaizduokit, kad jau desimt metu Zalgiris istisai valosi kojas i raudona skudura. Siemet keturis kartus nusivale kojas be jokiu prosvaisciu. KMT finalas buvo visiskas issityciojimas is raudonos siknaskyles.
2020-04-03
+31
Atsakyti
Parabellum
Zalgiris yra Zalgiris, o raudona kurwa ir liks tik raudona kurwa. Neveltui metai is metu visa Lietuva tyciojasi ir raudonos kurwos kai Zalgiris is kartos i karta valosi kojas i raudonkurwiu snukius.
2020-04-03
-10
Atsakyti
....
Nieks nepaneigs kad raudona kurva greitu metu bankrutuos. Ir nieks nepaneiks, kad Wilenskams jau nebeįdomi rk komandėlė. Per Eurocup rungtynes ateidavo į tvartą nuo 500 iki 2k žmonių vos pažiūrėt. O Žalgiris sould out rinko tuo metu eurolygoje:) O tau patarčiau nekeitinėt nick name vistiek visi žino, kad esi vienas ir tas pats tipas "Dilmah, Antanas"
2020-04-03
-3
Atsakyti
djgaffer
Per virusą turbūt dauguma atranda naujos veiklos arba prisimena senas.Kad ir knygų skaitymas,ilgesnis laikas pabūti su šeima.Man Babrausko pvz.patiko.Sau sodyboj ramiai laiką leidžia,gamtoj pabūna,malkų pakapoja,pabėgioja.O čia tai geriausias dalykas.🙂
2020-04-03
Atsakyti
Dilmah
visiškas LKL korupcionierių fiasko! žalia mazgotė ant bankroto ribos ir jautė, kad atkrintamosiose prieš Ryto žvaigždes klounam nulis šansų! Tai skuodė kuo greičiau žalią skudurą neteisėtai paskelbt čempionais! Apgailėtini imbicilai, pavogę iš Ryto garantuotą titulą!
2020-04-03
-1
Atsakyti
uz zalgiri
teisingas sprendimas butu jei nebutu paskelbe cempiono o dabar tiesiog gedingas kadangi niekur kitur pasaulyje cempionu nepaskelbe nutraukus varzybas
2020-04-03
+4
Atsakyti
Anonimas
eurolyga dar negreit bus tokia kaip anksciau
2020-04-03
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.