Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Metų pradžioje tragiškai anapilin iškeliavęs Kobe Bryantas artėjančią vasarą bus įtrauktas į Jameso Naismitho „Šlovės muziejų“.

Kevin Garnett

Kevin  Garnett
Pozicija: PF
Amžius: 43
Ūgis: 211 cm
Svoris: 115 kg
Gimimo vieta: Greenville, JAV

Oficialiai paskelbta, jog su Los Andželo „Lakers“ legenda į „Šlovės muziejų“ bus įtraukti Kevinas Garnettas ir Timas Duncanas.

Likę šeši būsimieji „Šlovės muziejaus“ nariai – 10 kartų WNBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidusi Tamika Catchings, triskart moterų NCAA pirmenybes su „Baylor“ komanda laimėjusi Kim Mulkey, penkiskart NCAA antrojo diviziono metų trenere tapusi Barbara Stevens, keturis kartus NCAA metų treneriu tapęs Eddie Suttonas, buvęs Hjustono „Rockets“ treneris bei dukart NBA čempionas Rudy Tomjanovichas ir buvęs FIBA generalinis sekretorius Patrickas Baumannas, kuris mirė 2018 metais.

Per karjerą tik „Lakers“ atstovavęs Bryantas NBA sužaidė 1346 rungtynes ir iš viso įmetė 33643 taškus (4 rezultatas istorijoje, vid. po 25 tšk.).

Minesotos „Timberwolves“, Bostono „Celtics“ ir Bruklino „Nets“ klubų garbę gynęs Garnettas iš viso lygoje sužaidė 1462 rungtynes ir fiksavo 17,8 taško ir 10 atkovotų kamuolių vidurkį.

Tuo metu San Antonijaus „Spurs“ 1997-2016 metų laikotarpiu žaidęs Duncanas sužaidė 1392 mačus ir vidutiniškai pelnė po 19 taškų ir atkovojo po 10,8 kamuolio.

Springfielde įsikūręs „Šlovės muziejus“ duris pravėrė dar 1968-aisiais. Į jį 2011-aisiais buvo įtrauktas Arvydas Sabonis, o 2014-aisiais – Šarūnas Marčiulionis.

Komentarai:
Antraštė turėtų būti su Tim Duncan išrinkti dar du šlovės muzienaus nariai. Iškelią Kobe lyg geresne karjera turėjo savanaudis ir skandalų kėlėjas kai Timis laimėjo tiek su Spurs užaugintais talentais Manu ir Parker, o ne verkdamas, kad jam reikia pagalbos.
2020-04-04
+6
Atsakyti
djgaffer
Visi trys pilnai nusipelnė ten patekti.Tikros lygos žvaigždės buvo,Kobe su Timiu išvis lojalumo vienam klubui pavyzdžiai,legendos.
2020-04-04
+1
Atsakyti
Super
Visi trys megstamiausi zaidejai buvo. Butent siunzaideju maikes nesiodavau. Pagal megstamuma: 1. Timis 2. Kevinas 3. Kobe
2020-04-04
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.