Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Koronavirusui sustabdžius krepšinio sezoną, dalis komandų pasinaudojo galimybe laikinai apkarpyti savo krepšininkų atlyginimus.

Vis tik pranešama, kad tokio kelio nepasirinko bent trys Eurolygos klubai: Madrido „Real“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Valensijos „Basket“.

Bene daugiausiai dėmesio susilaukė „Barcelonos“ klubas, kuris savo krepšininkams algas nurėžė net 70 proc.

Eurolygos sezonas buvo sustabdytas kovo 12-ąją. Turnyro vadovai vis dar tikisi, kad šį sezoną pavyks pratęsti įprasta tvarka, įskaitant ir reguliariojo sezono užbaigimą.

Komentarai:
Anonimas
Man patiko Jankuno pasakymas,kad jei sumazins alga,paduos zalgiri i teisma ir ten atgaus visus pinigus....nes jo zmonai reikia nauju kailiniu,o kaip juos nupirkti,su sumazinta alga?
2020-04-05
-3
Atsakyti
Dilmah
pažiūrėsim kaip žalias snarglys atsiskaitys, su savo nevykėliais žaidėjais! Tikuos jie po teismus užtampys žalią snargly
2020-04-05
-1
Atsakyti
djgaffer
Kiekvienas klubas renkasi pagal galimybes.Man vis dar keista,kad tokias pajamas turinti organizacija,kaip Barcelona,mažina algas.O didžiausi priešai Real to nedaro,nors taip pat praras nemažai pinigų.
2020-04-05
+7
Atsakyti
Dilmah
svarbu žalia mazgotė bankrutuoja!!!😂😂😂
2020-04-05
-4
Atsakyti
NILAS
MANAU JEIGU KLUBAS GALI SAU TA LEISTI TAI TEGU
2020-04-05
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.