Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Artūras Karnišovas – pagrindinis kandidatas tapti Čikagos „Bulls“ generaliniu vadybininku, skelbia „Yahoo Sports“. Tokią informaciją patvirtino keli „Yahoo Sports“ šaltiniai.

Šį sezoną metami dvitaškiai

51%
27,4
Pataiko: 27,4
Taiklumas: 51,1%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 43
Blogiausias pasiekimas: 19
Daugiausia pataiko: Zach LaVine

„Yahoo Sports“ giria 48-erių lietuvio darbą Denverio „Nuggets“ klube, kur jis užima generalinio vadybininko pareigas.

„Karnišovas yra nuveikęs puikių darbų NBA naujokų biržoje, – rašo „Yahoo Sports“. – Taip pat specialistas vertinamas už žaidėjų tobulinimo strategiją, o tai yra pagrindiniai kriterijai, kuriuos akcentuoja „Bulls“ organizacija, ieškanti naujo vadovo.“

Taip pat skelbiama, jog Majamio „Heat“ ir Indianos „Pacers“ atstovai Adamas Simonas ir Chadas Buchananas atmetė „Bulls“ kvietimus į darbo pokalbį.

Pirmadienį „Bulls“ jau kalbėjosi su Jutos „Jazz“ generaliniu vadybininku Justinu Zaniku, kuris laikomas Karnišovo pagrindiniu konkurentu. Vis dėlto „Yahoo Sports“ praneša, jog „Jazz“ nori išsaugoti savo vadovą.

Manoma, jog artimiausiu metu turėtų atsirasti daugiau kandidatų užimti vadovaujančias pareigas „Bulls“ klube.

Naujasis „Bulls“ vadovas pakeis krepšinio operacijų viceprezidentą Johną Paxsoną ir generalinį vadybininką Garį Formaną. Tiesa, Paxsonas dar gali likti klube kaip konsultantas.

„Buls“ darbovietė yra laikoma prestižine NBA, o klubo vertė, pagal 2019-aisiais pateiktus „Forbes“ duomenis, siekia 2,6 milijardo JAV dolerių.

Komentarai:
uz zalgiri
protingas vyras, ne tai kaip lkf prezidentas kuris sedi ne savo rogese
2020-04-08
+3
Atsakyti
Londonas
Maladiec Karnisovas !!!
2020-04-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.