Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Madrido „Real“ komanda priėmė organizacijos pateiktą atlyginimų susimažinimo planą, kuriame yra nurodytos dvi aplinkybės, skelbia Ispanijos žiniasklaida.

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
10,8
Pataiko: 10,8
Taiklumas: 38,7%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Anthony Randolph

Žaidėjų interesams atstovavę Felipe Reyesas ir Sergio Llullas sutiko, kad neprasitęsus futbolui sezonui algos būtų nurėžtos 20 proc. Paskaičiuota, jog tai „Real“ krepšinio ekipai leistų sutaupyti apie 6,5 mln. eurų.

Jei futbolo kovos atsinaujins, procentas kris iki 10 proc.

„Real“ algoms buvo numatyti 32 mln. eurų.

Eurolyga ir Ispanijos krepšinio lyga šiuo metu yra suspenduotos neribotam laikui, tačiau, anot pranešimų, jei kažkuri viena ar abi bus vėl pratęstos, tai neturės jokios įtakos priimtam atlyginimų susimažinimo planui.

Komentarai:
djgaffer
Tuo tarpu NBA žaidėjų asociacija verkia,kad krepšininkai sunkiai išgyvena.🙂 Real puikus pavyzdys,kad pragyvent tikrai galima,jei su galva pinigus naudoji.Ir dar padeda klubui pinigų sutaupyti,jokių verkimų dėl algų.
2020-04-08
+1
Atsakyti
Anonimas
krepšininkų algos priklauso nuo futbolo sezono, ot tipo ne cirkas
2020-04-08
-10
Atsakyti
Retro
tai ka jie valgys vargšai susimažine atlyginima?
2020-04-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.