Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Jutos „Jazz“ centras Rudy Gobertas tapo pirmuoju NBA žaidėju, kuriam buvo diagnozuotas koronavirusas, o jau netrukus toks pat likimas ištiko jo komandos draugą Donovaną Mitchellą, kuris, anot „The Athletic“, nenoriai žiūri į susitaikymą su prancūzu.

„The Athletic“ skelbia, jog „Jazz“ penktadienį pradėjo savo lyderių susitaikymo procesą, tačiau didelis postūmis šioje situacijoje, bent jau kol kas, neįvyko.

Gobertas susilaukė itin daug kritikos dėl savo neapdairaus elgesio prieš COVID-19 diagnozę, kuomet palietė visus spaudos konferencijoje buvusius mikrofonus. Apie lengvabūdišką komandos draugo elgesį tuomet pasisakė ir pats Mitchellas.

„Man prireikė laiko, kad atvėsčiau po visos šios situacijos. Girdėjau ir skaičiau, kad jis laikosi gerai, taigi dėl to esu laimingas. Esu laimingas, kad neužsikrėtėme visi. Aš ir Rudy neturime vaikų, tačiau mūsų komandoje yra vyrukų, kurie turi vaikus, taigi džiaugiuosi, jog sulaikėme (virusą) kaip įmanoma daugiau“, – kovo viduryje sakė Mitchellas.

Abu krepšininkai nuo koronaviruso pasveiko kovo pabaigoje.

Mitchellas yra rezultatyviausias šio sezono „Jazz“ krepšininkas. 23-ejų 191 cm ūgio gynėjas vidutiniškai pelno po 24,2 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio ir atlieka po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

27-erių 216 cm ūgio centras Gobertas šį sezoną renka po 15,1 taško, 13,7 atkovoto kamuolio ir 2 blokus.

Komentarai:
Boo
be rudy Jazz butu sunku. rudy-ginyba, d.mitchel-puolimas. abu jazz reikalingi
2020-04-10
+7
Atsakyti
T-Mac
Gobert bus iškeistas nes Jazz ateitis yra Michell.
2020-04-10
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
111,0
Pelno taškų: 111,0
Taiklumas: 47,5%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 132
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: Donovan Mitchell