Ilgą laiką su koronavirusu kovojusi Karlo-Anthony Townso mama pralaimėjo negailestingą kovą. Minesotos „Timberwolves“ klubas pranešė, jog 59-erių Jacqueline Towns mirė nuo COVID-19 viruso komplikacijų.

„Jackie, kaip meiliai ji buvo vadinama šeimos ir draugų rate, kovojo su šiuo virusu daugiau nei mėnesį, kol galiausiai pralaimėjo, – rašoma Townsų šeimos išplatintame pranešime. – Jackie daugelio gyvenime užėmė skirtingus vaidmenis: žmonos, motinos, sesers, senelės, tetos, draugės. 

Būdama Townsų šeimos galva, Jackie buvo neįtikėtinas stiprybės šaltinis, ugningas, rūpestingas bei mylimas žmogus, kuris sugebėdavo paliesti kiekvieną sutikusį. Jos entuziazmas tvyrojo aplink, o spinduliuotos energijos neatstos niekas.“

Townsas antroje kovo mėnesio pusėje pasidalijo širdis suvirpinusia žinute, pranešdamas apie į komą patekusią motiną.

Tuomet ji jau buvo prijungta prie plaučių ventiliavimo aparato.

Townso vaizdo žinutė:

Komentarai:
alio
uzuojauta...bet dabar manau isvis bus dejas skersa ant krepsinio....ir taip tik delk stats zaide...nulis pastangu gynyboje...dabar manau isvis bus visiskai dejas ant krepsinio...ypac kai iki 2024 metu turi garantuota max kontrakta
2020-04-13
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.