Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Koronavirusas sustabdė pasaulio ekonomiką ir sporto lygas, o tai neišvengiamai palies ir krepšinio klubų artėjančio sezono biudžetus.

Šį sezoną pelnomi taškai

51%
87,3
Pelno taškų: 87,3
Taiklumas: 50,7%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 106
Blogiausias pasiekimas: 64
Daugiausia pelno: Shane Larkin

Stambulo „Anadolu Efes“ generalinis direktorius Alperas Yilmazas, bendraudamas su Turkijos žiniasklaida, svarstė, kiek dabartinė finansų krizė įtakos klubo biudžetą.

„Tikimės apie 27-28 proc. pajamų sumažėjimo ir dėl to mūsų kito sezono biudžetas susitrauks apie 30-40 proc. Vis dėlto sporto ekonomiką yra lengviausia atgaivinti“, – viltingai kalbėjo Yilmazas.

„Anadolu Efes“ pirmavo tiek Eurolygoje, tiek Turkijoje, tačiau sezonui pakibus ant plauko Stambulo ekipa gali likti be trofėjų.

Vis dėlto Yilmazas tikisi, jog jei pirmenybės nebus pratęstos, laimėtojas būtų paskelbtas pagal dabartinius rezultatus.

„Mūsų tikslas yra pratęsti sezoną, bet jei nebus galimybių to padaryti, norime, kad čempionai būtų paskelbti pagal dabartinius rezultatus, nes yra sužaista 77 proc. rungtynių“, – teigė turkas.

„Anadolu Efes“ vadovas taip pat paneigė kalbas, jog klubas šiuo metu su žaidėjais derasi dėl kontraktų pratęsimo.

„Nėra tiesa, jog mes kalbamės su žaidėjais dėl kontraktų pratęsimų šiuo metu, bet žinoma, kad daugelį jų norime išlaikyti, – teigė Yilmazas. – Manau, kad kitą sezoną vėl turėsime 7-8 legionierius, nes Eurolyga yra mūsų prioritetas.“

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.