Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Bruklino „Nets“ gynėjas Spenceris Dinwiddie gaus Nigerijos pasą ir apsivilks šios šalies nacionalinės rinktinės marškinėlius, skelbia „The Athletic“.

Apie tai patvirtino ir pats 27-erių 198 cm ūgio krepšininkas.

Dinwiddie praėjusį sezoną sužaidė geriausią karjeros sezoną, tačiau tai jam neleido patekti į JAV rinktinės kandidatų sąrašą.

Su Nigerijos pasu atletas turėtų galimybę žaisti 2021 metų Tokijo olimpinėse žaidynėse. Olimpiada turėjo įvykti šią vasarą, tačiau dėl koronaviruso buvo perkelta į kitus metus.

Nigerijos rinktinei vadovauja „Golden State Warriors“ trenerio asistentas Mike’as Brownas. Žaisti šioje rinktinėje pretenduoja tokie NBA krepšininkai kaip Joshas Okogie, Chimezie Metu ir Al-Farouqas Aminu bei septynerius metus lygoje rungtyniavęs Ekpe Udoh.

Nigerija į olimpines žaidynes pateko kaip geriausia Afrikos komanda.

Įžaidėjas šį sezoną NBA vidutiniškai per 31 minutę pelnė po 20,6 taško, atkovojo po 3,5 kamuolio bei atliko po 6,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
djgaffer
Nu bet ir galinga bus Nigerijos rinktinė.Dar juk ir Jahlilas Okaforas jiems atstovaus,dabar Dinwidie,plius NBA žaidėjai.Tai bus labai rimta rinktinė su dideliais užmojais.Kiek atletiškumo,greičio,stiprūs varžovai visiems.
2020-04-19
Atsakyti
Anonimas
o prisiminus, sita nets paeme del to, nes motiejuno nepavyko pasiimt :D
2020-04-19
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
12,9
Pataiko: 12,9
Taiklumas: 34,0%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Joe Harris