Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Madrido „Real“ vidurio puolėjas Walteris Tavaresas turi ilgalaikę sutartį su Madrido „Real“ klubu, tačiau tuo pačiu galvoja ir apie sugrįžimą į NBA.

„Visada laukiu galimybės grįžti į NBA, nepaisant to, jog turiu penkerių metų kontraktą su „Real“, – teigė aukštaūgis.

„Madride stengiuosi atiduoti visas jėgas, nes privalu turėti ambiciją ir įrašyti save į istoriją ar palikti žymę, kad ir kur bebūtum, o nelikti tiesiog kažkur buvusiu žaidėju. Krepšininkas turi būti aukščiausiame lygyhe, kad pasiektų savo tikslus.

NBA sugrįžimas visada yra realus, kiekvienais metais gaunu pasiūlymų, bet esu susitelkęs ties pagalba „Real“ klubui“, – pasakojo Tavaresas.

221 cm ūgio milžinas šį sezoną Eurolygoje fiksavo 7,2 taško, 7,1 atkovoto kamuolio ir 14,5 naudingumo balo statistiką.

Tavaresas NBA lygoje žaidė nuo 2015-ųjų iki 2017-ųjų ir gynė Atlantos „Hawks“ bei Klivlando „Cavaliers“ klubų garbę.

Komentarai:
OVerrated
Tik sitam ir I NBA, Puolime visiskas nulis, o gynyboje turbut prasciausias perimetro ir pick and rolo gynejas, DPOY, kuris gali buti didziausias minusas gynyboje pries bet ka, kas gali pataikyti 2 metrai toliau nuo lanko... NBA butu vienas prasciausiu zaideju abejose aikstes pusese, laukia jis NBA sanso, good luck.
2020-04-20
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.