Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Bruklino „Nets“ kandidatų sąraše į vyriausiojo trenerio kėdę esantį Tyronną Lue klube norėtų matyti klubo žvaigždė Kyrie Irvingas, skelbia „Yahoo Sports“.

Šį sezoną metamos baudos

74%
18,0
Pataiko: 18,0
Taiklumas: 74,4%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 35
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Spencer Dinwiddie

Tuo metu Niujorko žiniasklaida praneša, jog Lue, sulaukęs „Nets“ pasiūlymo, jo neatsisakytų.

Irvingas vienintelį savo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) titulą iškovojo 2016-aisiais su Klivlando „Cavaliers“, o tuomet klubą treniravo Lue.

„Nets“ generalinis direktorius Seanas Marksas balandžio pradžioje pranešė, jog trenerio paieškos yra sustojusios dėl COVID-19.

Šį sezoną 42-ejų Lue dirbo Los Andželo „Clippers“ trenerio Doco Riverso asistentu.

„Nets“ naujo stratego prireikė po to, kai kovo pradžioje iš savo pareigų atsistatydino Kenny Atkinsonas.

 

Komentarai:
Wow
puikus treneris atvedes klyvlando komanda i nba virsune turintis patirties ir galintis susitvarkyti su aikstingais zaidejais fantastiska
2020-04-21
+5
Atsakyti
Lukas
iskeist ta irvinga reikia, nes su savo verkslenimais kenks komandai plius megejas pasitraumuot. Netsam uztenka prie Duranto pilnai Diwidie su Lavertu. Allen turi gynyboj nu neaisku koki krepsini nores jie zaist. O del trenerio tai jau geriau europieti koki naujooa bandyt paimt negu Lue
2020-04-21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kyrie Irving

Kyrie  Irving
Kyrie  Irving
MIN: 32.9
PTS: 27.4 (56.56%)
REB: 5.15
AS: 6.4
ST: 1.35
BS: 0.5
TO: 2.6
GM: 20