Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Niujorko „Knicks“ klubo savininkas Jamesas Dolanas pasveiko nuo koronaviruso ir savanoriškai paaukojo savo kraują medicininiams tyrimams, skelbia ESPN.

Šį sezoną metamos baudos

69%
16,3
Pataiko: 16,3
Taiklumas: 69,4%
Vieta lygoje: 23
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Julius Randle

Tiriant nuo koronaviruso pasveikusių žmonių kraują medicinos darbuotojai gali geriau suprasti virusą ir taip ieškoti būdų, kaip jį įveikti. Dolanas savo kraują paaukojo keliomis Niujorko ligoninėms.

Komandos savininkas virusu užsikrėtė beveik prieš pusketvirtos savaitės, o šiomis dienomis jo testas jau buvo neigiamas.

Kaip kovo 28-ąją skelbė „Knicks“, 64-erių Dolanas jautė silpnus viruso simptomus. Dėl to sirgdamas jis užsidarė savo namuose ir toliau dirbo.

Būtent Niujorke yra didžiausias JAV koronaviruso protrūkis. Trečiadienio duomenimis, šioje valstijoje buvo užsikrėtę 138 tūkst. žmonių, o mirusiųjų skaičius beveik pasiekė 10 tūkst.

Visoje JAV nustatyti 800 tūkst. koronaviruso atvejai.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.