Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Permainų vyriausiojo trenerio poste besiėmusi Bruklino „Nets“ neskuba priimti sprendimo bei tęsia kandidatūrų sąrašo pildymą.

„New York Times“ žurnalistas Marcas Steinas skelbia, kad be Tyronno Lue „Nets“ radare taip pat yra Jasonas Kiddas, Mike'as Brownas, Markas Jacksonas ir Jeffas Van Gundy.

„Nets“ tuo pačiu svarsto galimybę išreikšti pasitikėjimą laikinojo vyr. trenerio pareigas einančiu Jacque Vaughnu, kuris Brukline darbuojasi nuo 2016 metų.

Kovą atleidus Kenny Atkinsoną, Vaughnas užėmė jo kėdę. 

2004-2006 m. Vaughnas rungtyniavo tuomet Naujajame Džersyje įsikūrusioje „Nets“ komandoje.

Stefanas Bondy iš „New York Daily News“ savaitės pradžioje pranešė, jog Lue kandidatūrą persikelti į Brukliną palaiko „Nets“ žvaigždė Kyrie Irvingas. 

Steinas pažymi, kad „Nets“ vadovai neskubės paskirti naujo stratego, kol nėra aišku, koks sprendimas bus priimtas dėl 2019-2020 m. sezono – jis bus pratęstas ar nutrauktas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.