Nuotr.: BNS – Scanpix
Nuotr. BNS – Scanpix

Dalaso „Mavericks“ ir Serbijos rinktinės vidurio puolėjui Bobanui Marjanovičiui teko nelengva – įvardinti geriausią savo šalies krepšininkų penketuką.

Pirmuoju pasirinkimu 222 cm ūgio bokštas įvardino triskart Eurolygą laimėjusį Dejaną Bodirogą, kuris penketuke užimtų lengvojo krašto vietą.

Tuomet Marjanovičius pasirinko 2016-ųjų Eurolygos čempioną, dabar Bolonijos „Virtus“ klubo garbę ginantį, Milošą Teodosičių.

Vėliau buvęs Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis įvardino Denverio „Nuggets“ žvaigždę Nikolą Jokičių, o iškart po jo – 16 sezonų NBA praleidusį Vlade Divacą.

„Jokičius gali žaisti sunkiuoju kraštu“, – iškart, pasirinkus Divacą, juokdamasis ištarė Marjanovičius.

Penketuką 31-erių krepšininkas užbaigė pasirinkdamas dukart Eurolygą laimėjusį atakuojantį gynėją Predragą Danilovičių.

Komentarai:
djgaffer
Na,aš vietoj Danilovičiaus Stojakovičių rinkčiaus.Vienas geriausių NBA snaiperių buvo,mirtinas metikas ties tritaškiu.Bobanui kitaip atrodo,jo teisė ir rinktis.
2020-04-30
+3
Atsakyti
Antanas
Bet jo morda tai ryskiai issi.gimus
2020-04-30
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.