Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Stambulo „Anadolu Efes“ vyriausiasis treneris Erginas Atamanas paneigė gandus apie Shane'ą Larkino naujosios sutarties su klubu dydį.

Shane Larkin

Shane  Larkin
Shane  Larkin
MIN: 29.94
PTS: 22.2 (64.72%)
REB: 3.12
AS: 4.08
ST: 1.32
BS: 0.04
TO: 2.16
GM: 25

Anksčiau buvo skelbiama, kad krepšininkas per kitus dvejus metus ekipoje uždirbs 7,7 mln. JAV dolerių, o strategas šias kalbas paneigė.

„Prieš karantiną Larkinas kalbėjosi su „Anadolu Efes“ vadovybe ir buvo arti susitarimo, tačiau aš nežinau, ar jis pasirašė sutartį. Jis „Anadolu Efes“ paliks tik tuo atveju, jeigu iš NBA gaus tokį pasiūlymą, jog galės komandoje būti vienas pagrindinių krepšininkų, žaisti po 20-25 minutes ir tapti starto penketo įžaidėju, ar bent turėti svarbų vaidmenį.

Jeigu tai nenutiks, tuomet, manau, jis dar dvejus metus žais „Anadolu Efes“ komandoje. Bet tie skaičiai, 7,7 milijono, nėra teisingi. Be abejo, jis nusipelnė vieno didžiausių kontraktų komandoje, kadangi Shane'as yra geriausias mūsų krepšininkas, bet kiek žinau, šie skaičiai yra neteisingi“, – pasakojo Atamanas.

27-erių gynėjas „Anadolu Efes“ garbę gina nuo 2018-ųjų ir šį sezoną užfiksavo Eurolygos rezultatyvumo rekordą, per susitikimą su Miuncheno „Bayern“ įmetęs 49 taškus.

Šį sezoną 182 cm ūgio amerikietis Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 22,2 taško, atliko po 4,1 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 25,8 naudingumo balo.

Atamanas taip pat pasisakė apie Eurolygos klubų finansinę situaciją bei iškėlė idėją įvesti algų kepurę.

„Visos komandos bus paveiktos. Mes iš to visi turime pasimokyti. Biudžetai turi būti subalansuoti atsižvelgiant į pajamas. Eurolyga turi rasti būdą, kaip kontroliuoti klubų finansinį balansą ir įvesti algų kepurę. Kai kurioms komandoms neįmanoma turėti didelį biudžetą, ypatingi šiuo metu, kuomet pandemija visiems atneš finansinę naštą“, – pažymėjo treneris.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

57%
20,3
Pataiko: 20,3
Taiklumas: 57,1%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 14
Daugiausia pataiko: Tibor Pleiss