Nuotr.: SIPA – Scanpix
Nuotr. SIPA – Scanpix

Buvęs Luka Dončičiaus komandos draugas Madrido „Real“ komandoje argentinietis Andresas Nocioni išgyrė jaunąjį slovėną bei pabrėžė, kad Luka pateisina visas į jį dėtas viltis.

Luka Doncic

Luka  Doncic
Komanda: Dallas Mavericks
Pozicija: SG
Amžius: 21
Ūgis: 201 cm
Svoris: 99 kg
Gimimo vieta: Slovėnija

40-metis 203 cm ūgio buvęs krepšininkas Nocioni kartu su Dončičiumi „Real“ klube žaidė nuo 2015 iki 2017 metų. Nocioni 2015 metais tapo Eurolygos finalo ketverto MVP, o po trejų metų, kai jis jau baigė karjerą, tuo pasižymėjo ir Luka.

„Luka pasiekimai per pastaruosius penkerius metus yra istoriniai. Jis pasiekė tai, kas daugelio atmintyje liks dar ilgą laiką, kadangi būdamas tokio jauno amžiaus Luka tapo Eurolygos MVP, Eurolygos finalo ketverto MVP, o dabar tampa NBA superžvaigžde.

Būdamas 21-erių metų jis jau atrodo subrendęs ir palieka įspūdį, kad dominuoja NBA, taip pat, kaip tai darė ir Madrido „Real“ klube. To kasdien nepamatysi.

Svarbiausia per pastaruosius penkerius metus yra tai, kad Luka pateisina visus lūkesčius. Ir tai daro labai greitai. Tai, kaip jis viską pasiekė, yra neįtikėtina.

Iš pradžių Luka pradėjo žaisti su veteranais, o dabar jau dominuoja NBA. Dabar tai neatsispindi rezultatuose, bet matomi statistikoje“, – kalbėjo Nocioni.

Dončičius šį sezoną NBA pelno po 28,7 taško, atkovoja po 9,3 kamuolio bei atlieka po 8,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Antanas
Is mordos tai neissi.vystes
2020-05-03
+3
Atsakyti
Tuštokas
straipsnis vyručiai ;)
2020-05-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Luka Doncic

Luka  Doncic
Luka  Doncic
MIN: 33.31
PTS: 28.69 (55.03%)
REB: 9.3
AS: 8.7
ST: 1.06
BS: 0.19
TO: 4.22
GM: 54