Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Sveikatos problemų sustabdytas Chrisas Boshas nebesivaiko minčių apie sugrįžimą į krepšinio aikštelę. Nuo 2015-2016 m. sezono neberungtyniaujantis 36-erių puolėjas susitaikė su karjeros pabaiga bei jau atrado save kitoje veikloje.

„Aš save visą realizuoju mene“, – per tiesioginę transliaciją instagrame sakė Boshas.

Dukart NBA čempionas paskutinį kartą pernai mėgino treniruotis su buvusiu komandos draugu Juwanu Howardu, tačiau kitą dieną ištino kelis ir tai atletas priėmė kaip ženklą krepšininko karjeros finišui.

11 kartų į „Visų žvaigždžių“ rungtynes išrinktas 211 cm ūgio puolėjas karjerą pradėjo Toronto „Raptors“ (2003-2010 m.), o didžiausias karjeros pergales pasiekė Majamio „Heat“ (2010-2017 m.) klube su LeBronu Jamesu ir Dwyane'u Wade'u.

Floridos komanda praėjusį sezoną pagerbė Boshą į arenos palubes iškeldama pirmu numeriu pažymėtus sportininko marškinėlius.

Boshas NBA sužaidė 893 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleido po 36 minutes, pelnė po 19,2 taško, atkovojo po 8,5 kamuolio ir atliko po 2 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.