Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) fanams nekantriai laukiant galimo sezono atnaujinimo, Bruklino sirgaliai tikisi „Nets“ prisiviliotos žvaigždės Kevino Duranto debiuto.

Pernai birželį 31-erių atletas gindamas „Golden State Warriors“ garbę NBA finale patyrė Achilo sausgyslės traumą, kurios gijimas reikalauja metų.

„Nets“ generalinis direktorius Seanas Marksas nuolatos kartojo, kad 164 mln. JAV dolerių vertės ir ketverių metų sutartį pasirašęs Durantas praleis visą 2019-2020 m. sezoną, tačiau koronavirusui jį sustabdžius, tęsinys gali įvykti vasarą.

Tokia įvykių eiga „Nets“ sirgaliams suteikė viltį galbūt jau netrukus pamatyti Durantą su Bruklino ekipos marškinėliais. Visgi Marksas šiuo klausimu vėl nebuvo toks optimistiškas.

„Tai – 110 mln. JAV dolerių klausimas, – Naujosios Zelandijos laikraščiui „Newshub“ sakė Marksas. – Mes stengiamės nekalbėti apie galimas datas. Kevinas pažįsta savo kūną geriau nei kas kitas. Mūsų pasirengimo komanda ir trenerių štabas padarė didžiulį darbą padedant jam grįžti, tačiau net neįsivaizduoju, kiek ši pandemija paveiks visus, jau nekalbant apie Keviną.“

Tuo metu ilgametis Duranto bičiulis Richas Kleimanas dar vasario pabaigoje „The Washington Post“ tvirtai teigė, jog yra šansų, kad krepšininkas gintų JAV rinktinės garbę Tokijo olimpinėse žaidynėse.

Kovo viduryje išplitus COVID-19 virusui, o NBA sustojus, Kleimanas savo toną pakeitė kalbėdamas ESPN kanalui. Tada jis tikino, jog Duranto sugrįžimas birželį ar liepą neatrodo realistiškai. 

Durantas – vienas iš keturių „Nets“ krepšininkų, kuriam kovo viduryje buvo nustatytas užsikrėtimas koronavirusu. Praėjus dviem savaitėms, žaidėjas pasveiko.

Komentarai:
djgaffer
Žaidėjai ten dažnai spaudžiami grįžti kuo greičiau ant parketo.Pinigai mokami jiems milžiniški,tai ir tas spaudimas toks pat.Tik per jį dažnai perskubama ir krepšininkams tos traumos atsinaujinama.Čia yra nemaža bėda,reikia kažkaip kalbėt su klubų vadovais,nes per greitą sugrįžimą tenka vėl nusivilti.
2020-05-06
-1
Atsakyti
dauno pasakymas...
o tai tipo siaip einant kasdiena i visas kitas rungtynes, tai nekyla toks pats klausimas???
2020-05-06
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.