Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Nuo 1969-ųjų Tel Avivo „Maccabi“ klubą valdantis Simonas Mizrahi išgyveno daug sunkių periodų, o dabar neabejoja, jog koronaviruso pandemija padarys didelių nuostolių krepšiniui.

Šį sezoną metamos baudos

73%
12,4
Pataiko: 12,4
Taiklumas: 72,7%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Scottie Wilbekin

„Su „Maccabi“ išgyvenome karus, bet viską padarydavome, kad rungtynės įvyktų ir krepšinis Europoje nesustotų, – Izraelio žiniasklaidai sakė 80-metis. – Ši krizė padarys negrįžtamos žalos krepšiniui ir niekas nežino, kada ji baigsis. 

7 iš 12 savivaldybių jau atsisakė prisidėti prie kito sezono Izraelio lygos klubų biudžeto ir dėl finansinių priežasčių be žiūrovų pradėti kitą sezoną – neįmanoma.“

Taip pat Mizrahi pasakė, kiek laiko žaidėjams turėtų būti skiriama pasiruošti, jei sezoną būtų nuspręsta atnaujinti.

„Krepšininkai turėtų treniruotis mažiausiai 3 savaites, kitaip rizikuotume traumomis, kurių išvengti būtų sunku“, – kalbėjo žydas.

Izraelio lyga šiuo metu dėl pandemijos yra sustabdyta, tačiau jos vadovai neatmeta galimybės atnaujinti sezoną.

Komentarai:
Žodis žydas pažymi blogietį (žr. Wiki, lkz ir kt. šaltiniai), todėl teigiamas asmuo taip nevadintinas: pabėgėliai iš kadu kady buvusios Judėjos (kurie klajojo pasak Biblijos) būtų judėjai, o izraelitai save vadina jehudimais.
2020-05-08
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.