Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Turkijos lyga oficialiai paskelbė, kad 2019-2020 m. sezonas dėl koronaviruso pandemijos yra nutraukiamas. Kartu su pirmuoju divizionu skelbiamas ir antrosios lygos sezono nutraukimas. 

Pridedama, kad čempionas skelbiamas nebus, o į žemesnįjį divizioną neiškris nė viena komanda.

Iki šiol pirmenybėse pirmavo Stambulo „Anadolu Efes“ klubas, kuris savo sąskaitoje turėjo 21 pergalę bei 2 nesėkmes. Antroje vietoje rikiavosi „Pinar Karsiyaka“ (20-3), trečioje – Stambulo „Fenerbahče“ (18-5).

Turkija buvo viena paskutiniųjų šalių Europoje, kuri paskelbė apie sezono suspendavimą. Tai buvo padaryta kovo 19-ąją.

Visai neseniai apie nutraukiamą sezoną buvo paskelbusi ir Prancūzijos lyga. Tuo metu Ispanijos bei Vokietijos čempionatai dar puoselėja viltis bei rengiasi galimam sezono atnaujinimui.

Komentarai:
uz zalgiri
apsijuoke lkl pirdunai ant viso pasaulio paskelbe cempionus. puikiai parodo tos organizacijos intelektualinius sugebejimus
2020-05-12
+5
Atsakyti
cia raso, kad M. Grigonis - „Anadolu Efes“ akiratyje -> https://bit.ly/2xXnvVA
2020-05-11
+4
Atsakyti
Alio
idomu tik jei zalgiris butu visiskai jaunima leide LKL ir uziminetu ne pirma vieta...kazin ar tada skelbtu cempionus?lol abejojiu bet is esmes man px neiidomi man ta Lkl
2020-05-11
+1
Atsakyti
Alio
kad cempiona skelbti yra absurdas visiskas...pagrindines komandos puse jegos zaidze regulerem sezone nes visas jegas meta i europos turnyrus.absurdas visiskas..tik LKL taip galejo sumastyti..turbut vieninteliai pasaulyja paskwlbe cempionus..net zalgirio zaidejai kaip walkup pasake kad bbd jis ant tokio cempiono titulo LKL
2020-05-11
+1
Atsakyti
Zinoma
kad nera skelbiamas cempionas. Cia tik Lietuvoje iskart buciuokamas uzpakalis
2020-05-11
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.