Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Turkijos lyga nusprendė nutraukti sezoną ir nepaskelbti nugalėtojų, o toks sprendimas papiktino Stambulo „Anadolu Efes“ strategą Erginą Atamaną.

Šį sezoną pelnomi taškai

51%
87,3
Pelno taškų: 87,3
Taiklumas: 50,7%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 106
Blogiausias pasiekimas: 64
Daugiausia pelno: Shane Larkin

Vietiniame čempionate pirmavusios komandos treneris lygos sprendimą pavadino skubotu.

„Mano nuomone, Turkijos lygos sprendimas yra skubotas, – kalbėjo Atamanas. – Galbūt net ne sprendimo turinys yra labiausiai kritikuotinas, o būdas, kaip jis buvo priimtas. Manau, tai nebuvo strategiškai gerai suplanuota.“

„Turkijos lyga galėtų atsižvelgti į pavyzdžius Europoje ir lanksčiau prisitaikyti prie situacijos, – tęsė „Anadolu Efes“ strategas. – Toks sprendimas gali pakenkti Turkijos lygai, kurios klubai nuolat investuoja ir stengiasi būti geresni, bet sezonas yra tokiu būdu nutraukiamas.“

Atamanas taip pat viliasi, jog Eurolyga atnaujins savo pirmenybes.

„Tikiu, kad esant griežtiems protokolams šalyse, Eurolyga gali būti užbaigta liepos mėnesį. Taip, žmonių sveikata svarbiausia, bet nereikia pasiduoti. Šiuo laikotarpiu reikia būti ne tik atsargiems, bet ir savimi pasitikinčiais, nes tik taip galime įveikti pandemiją“, – įsitikinęs Atamanas.

„Anadolu Efes“ prieš sustabdant Eurolygos sezoną su 24 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais žengė 1-oje pozicijoje.

Eurolyga savo sprendimą dėl sezono pratęsimo turėtų paskelbti iki gegužės 25-osios.

Komentarai:
Diana
Jei susiduriate su kokiais nors gyvenimo sunkumais ir norite ilgalaikio sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi. Jis yra galingas rašytojas „Viber“ ar „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com. Mano vyras planavo išsiskirti iš manęs, sakydamas, kad jis pavargo nuo mūsų sąjungos, aš buvau nustebęs, nes staiga tai įvyko staiga ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, paklausiau jo apie tai. , jis labai supyko ir pasakė, kad būtent todėl nori, kad mes skyrybų, jis paliko namus 6 mėnesiams, kai pamačiau dr. Ajayi rašybos atstovės kontaktą, moteris paaiškino, kas jai gali pastoti ir susilaukti savo vaiko su žolinis vaistas po 9 santuokos metų, aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su savo vyru, jis man pasakė, kad mano vyru yra manipuliuojama tamsiomis jėgomis, jis man liepė padaryti keletą dalykų ir atlikti man prabilimą po septynerių Praėjus kelioms dienoms, kai mano vyras atėjo namo ir suplėšė skyrybų popierių, dabar laimingai gyvename visų dėka Dr. Ajayi. Nebijokite dėl savo problemos kreiptis pagalbos ir ją išspręsti.
2020-05-19
-1
Atsakyti
Zulusas
Karsciuojasi nes tai jo sansas laimeti eurolyga haha
2020-05-19
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.