Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Čikagos „Bulls“ administracijos vairą perėmęs Artūras Karnišovas toliau tęsia permainas iš pagrindų. Anot „Chicago Sun Times“, klubas padėkojo už darbą ilgamečiam fizinio rengimo treneriui Jeffui Tanakai.

Pagal pasirašytą sutartį „Bulls“ priklausė sąlyga sprendimui dėl tolimesnio bendradarbiavimo bei buvo nuspręsta ja nepasinaudoti. Šaltinių teigimu, tokį ėjimą parengė būtent lietuvis.

Tai – antras ženklus pokytis Čikagoje po Karnišovo atėjimo. Vos paskyrus jį darbo neteko ilgus metus organizacijoje dirbęs generalinis direktorius Garas Formanas.

Tanaka prie „Bulls“ prisijungė 2008-aisiais kaip fizinio rengimo trenerio asistentas, o 2014-aisiais buvo paaukštintas į pagrindinio specialisto pareigas.

Prieš tai Tanaka aštuonerius metus darbavosi amerikietiško futbolo San Francisko „49ers“ komandoje.

Komentarai:
Retro
dabar kiekvienas pirstelejimas bulls komandoje bus siejamas su karnišovu
2020-05-21
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.