Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Saugiausio įmanomo varianto ieškantys NBA vadovai sezono tęsinio turnyrą įsivaizduoja visas komandas surenkant į vieną vietą, kur savotiškame „burbule“ klubai praleistų kurį laiką, kol būtų išaiškintas nugalėtojas.

Jared Dudley

Jared  Dudley
Jared  Dudley
MIN: 7.77
PTS: 1.45 (42.31%)
REB: 1.08
AS: 0.48
ST: 0.3
BS: 0.08
TO: 0.15
GM: 40

Iš pradžių sprendžiant, jog niekas negalėtų palikti varžybų vietovės, laisvėjant karantinui, keičiasi ir NBA vadovybės požiūris.

Los Andželo „Lakers“ puolėjas Jaredas Dudley atskleidė, jog jeigu bus nuspręsta imtis „burbulo“ plano, krepšininkai neprivalės būti izoliavęsi.

„Krepšininkams bus galima palikti tą vietovę, – ESPN laidoje užsiminė Dudley. – Bet palikdamas teritoriją tuo pačiu tu ir rizikuoji. Jeigu grįši užsikrėtęs COVID-19 virusu, nebegalėsi rungtyniauti.“

Tokią informaciją patvirtino ir „The Athletic“, teigdama, kad NBA neplanuoja krepšininkų atitraukti nuo aplinkos. Pagal dėliojamas gaires, žaidėjus norima sukviesti į treniruotes birželio viduryje, o kovos aikštelėje užvirtų liepos viduryje.

NBA lyga sustojo nuo kovo vidurio, o galutinis sprendimas dėl 2019-2020 m. sezono bus priimtas birželio pradžioje. Paskutiniu metu darbams įgavus pagreitį, „The Athletic“ praneša, jog organizacijoje vyrauja vis pozityvesnės nuotaikos dėl kovų atnaujinimo.

Pagrindine vietove sezono tęsiniui laikomas Disnėjaus pramogų parkas Orlande, kur įsivaizduojamas „burbulo“ scenarijaus įgyvendinimas. Kitos svarstomos vietos – Hjustono ir Las Vegasas.

Komentarai:
:-D
Nuo kada jis aukstaugis zaidejas?
2020-05-21
-2
Atsakyti
djgaffer
Protingas bičas.Vienas iš tų,kuris ir baigęs karjerą daug pinigų vartys,nes galvą gerą turi.
2020-05-21
+3
Atsakyti
M
molis tas dudley kam cia idomu ka jis peza
2020-05-21
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.