Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Bruklino „Nets“ gynėjas Spenceris Dinwiddie NBA gerbėjams suteikė dar stipresnę viltį, jog šiuo metu suspenduotas sezonas bus atnaujintas.

Johnas Geigeris „Twitter“ tinkle pasidalijo, jog birželio 21-oji bus ta diena, kai NBA grįš. Vis tik Dinwiddie pataisė žinutės autorių ir pasidalijo savo turimomis žiniomis.

„Tą dieną bus tik atnaujintos treniruotės. Girdėjau, kad paskutiniai 5 (reguliariojo sezono) mačai „burbulo“ aplinkoje prasidės liepos 15-ąją“, – rašė Dinwiddie.

Tokią informaciją savotiškai patvirtino ir „New York Times“ žurnalistas Marcas Steinas. Jo teigimu, dauguma lygos vadovų įsitikinę, jog viskas atsinaujins panašiu laiku – komandinėss treniruotės bus atnaujintos maždaug po mėnesio, o sezono atnaujinimas turėtų startuoti liepos viduryje.

NBA nori sužaisti bent 70 reguliariojo sezono rungtynių, kad taip būtų išpildyti sutarties reikalavimai su regioninėmis televizijomis. Tai NBA leistų sumažinti tam tikrą pajamų netekimą.

Dar vakar „The Athletic“ skelbė, kad realiausia vieta, kurioje būtų pratęstas sezonas, yra Disneilando parkas Orlande.

Komentarai:
Krepšinis
Tai, kad toje JAV niekada tas virusas nesustos ten niekas nemoka jo valdyt. Jei neatnaujina iki rugpjūčio viskas sezonas baigtas.
2020-05-22
-3
Atsakyti
Š
gerai
2020-05-22
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.