Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Stambulo „Anadolu Efes“ klubas yra pasiruošęs pratęsti Eurolygos sezoną.

Šį sezoną metamos baudos

86%
13,6
Pataiko: 13,6
Taiklumas: 86,0%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Shane Larkin

Turkijos ekipa atliko koronaviruso testus savo žaidėjams bei personalo nariams ir visi jų atsakymai – neigiami.

Po sulauktų pozityvių žinių iš medikų, „Anadolu Efes“ išplatino oficialų pranešimą, kuriame tikinama, jog visi jų krepšininkai yra pasiruošę pratęsti Eurolygos sezoną.

Prieš sustabdant Eurolygos kovas Stambulo ekipa su 24 pergalėmis užtikrintai žengė 1-oje pozicijoje.

Lemiamas sprendimas dėl šio sezono likimo bus priimtas pirmadienio vakarą. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, norint kad sezonas būtų pratęstas, tam turi pritarti absoliučiai visi Eurolygos klubai.

Komentarai:
Lol
Kad ir koki sprendima prrims bus su vienais klubais sugadinti santykiai, su kitais ne. Puikiai suprantu efesa ar barca kur sukiso pinigus laimet eurolyga dabar o ne po metu dvieju. Ir dabar va prasom bezpredielai tokie.
2020-05-25
+1
Atsakyti
mano nuomone, ta sezono pratesimo varianta vertinciau 50 ant 50, nesvarbu, ka kiti sako. o is kitos puses, labai norisi, kad eurolyga priims sprendima, kuris butu palankiausias Zalgiriui.
2020-05-24
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.