Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Apie sezono atnaujinimą galvojanti NBA vis ieško būdų, kaip būtų galima pratęsti pirmenybes.

Kaip praneša Brianas Windhorstas iš NBA, vienas iš variantų yra atkrintamosios su 16 komandų, tačiau būtų žiūrima ne į konferencijoje užimamas vietas, bet bendrą turnyrinę lentelę. Tai reiškia, kad jau pirmajame etape tarpusavyje galėtų susitikti komandos iš Rytų ir Vakarų konferencijų.

Windhorstas taip pat pridėjo, kad labai realu, jog NBA atsisakys reguliariojo sezono ir iš karto pradės atkrintamąsias.

Tokiu atveju pirmajame atkrintamųjų etape Milvokio „Bucks“ susitiktų su Orlando „Magic“, Los Andželo „Lakers“ – su Bruklino „Nets“, Toronto „Raptors“ – su Memfio „Grizzlies“, Los Andželo „Clippers“ su Dalaso „Mavericks“.

Antrąją atkrintamųjų medžio pusę sudarytų šios poros: Bostono „Celtics“ su Filadelfijos „76ers“, Denverio „Nuggets“ su Indianos „Pacers“, Jutos „Jazz“ su Hjustono „Rockets“ ir Majamio „Heat“ su Oklahomos „Thunder“.

Komentarai:
djgaffer
Toks formatas tikrai įdomus.Jau senai kalbama,kad PO iki finalų galėtų kovoti abiejų konf.komandos tarpusavyje.Tai čia būtų gera proga išbandyti,kaip tai atrodo.
2020-05-26
+3
Atsakyti
Karteris
Lakers ir Clippers nebus tarp tos pacios "medzio puses"
2020-05-26
+2
Atsakyti
Ernestas
tarpklasiniu formatas
2020-05-26
-5
Atsakyti
Rytas!!
Nu Mavericks sunkus varzovas teko , bet kaip visada, jei Porzingis su Doncicium po 40 tai gal tada pavyktu.....
2020-05-26
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.