Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas diskutuoja apie šių dienų krepšinio aktualijas – Eurolygos sezono pabaigą ir „Žalgirio“ bei „Ryto“ laukiančius pokyčius.

Temos:

  • Eurolygos sezono pabaiga (03:28);
  • laukiantys „Žalgirio“ sudėties pokyčiai ir krepšininkų derybos dėl kontraktų apkarpymo (17:33);
  • Deivido Sirvydžio išvykimas iš Vilniaus ir galimas kitų jaunuolių praradimas (30:55).

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

„BasketNews.lt“ leidžiamas tinklalaides taip pat galite pasiekti „YouTube.com“ platformoje.

Vaizdo įrašas:

Naujausi įrašai:

Komentarai:
Tiskevicius
Klausimas Basketnews - ar Tiškevičius yra kalėjęs už kažkokius nusikaltimus? Kiek metų? Kurioje kolonijoje?
2020-05-27
-2
Atsakyti
Tiskevicius
Jis rimtai toks duxas. Nu cmon iseina tas jaunimas, bet jis yra parduodamas, taip jau yra kai pinigu daug neturi, ble bet toki suda pilt ir kuo toliau vis stipriau pasako ir ziuri i savo draugeliuis kaip reaguoja, jei dar nepilnai sureagave tada dar ziauresni. Kaip Jums ir galima remt, busit profesionalesni tada gal, o Tiskevicius tiesiog loxelis.
2020-05-27
-5
Atsakyti
Vilnietis
Jaučiuosi kaip kad būčiau abusive relationship jau beveik dešimtmetį... Dūžta širdis matant, kas vyksta su mylima komanda, ir nuoširdžiai manau, kad jei komandą palieka ne tik Sirvydis, bet ir Blaževič, Tubelis, o dar gal net ir Marčiulionis, tai bus absoliučiai žemiausias taškas klubo istorijoj.
2020-05-27
+5
Atsakyti
TDaY
eikit geriau urbonusa paklausyti
2020-05-26
-1
Atsakyti
Vėl
Kai tik pamačiau, kad Miklovas su barzda iš anksto buvo aišku kompleksuoto neužaugos prispisimas. Įsjungi, na, akurat, vestuvių vedėjas užkart mosuoja rankyte apie barzdą.
2020-05-26
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.