Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Pirmadienį buvo oficialiai nutrauktas 2019-2020 metų Eurolygos sezonas, o toks sprendimas neišvengiamai palietė klubų anksčiau suplanuotus biudžetus.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
8,8
Pataiko: 8,8
Taiklumas: 38,2%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Kelvin Rivers

„Encestando.es“ praneša, kad klubams šio sezono nutraukimas gali kainuoti daugiau nei 30 milijonų eurų.

Taip pat „encestando.es“ išskiria keturias ekipas, kurios dėl nutraukto sezono patiria didžiausius nuostolius – Kauno „Žalgiris“, Vitorijos „Baskonia“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Stambulo „Fenerbahče“.

Pirmųjų trijų klubų biudžetą net 40 proc. sudaro gaunamos pajamos iš bilietų pardavimo, todėl sunku prognozuoti, kiek stipriai susitrauks jų biudžetai, kol nežinoma, kuomet sirgaliai vėl pilnavertiškai galės lankytis sporto renginiuose.

Tuo metu „Fenerbahče“ dar prieš šią krizę turėjo didelių finansinių problemų, o ši situacija tik dar labiau viską pablogino, todėl, anot „encestando.es“, neabejojama, jog tokie žaidėjai kaip Kostas Sloukas ir Luigi Datome paliks klubą, nepaisant turimų kontraktų.

Eurolyga tikisi, jog 2020-2021 metų sezonas startuos spalio 1-ąją.

Komentarai:
Ceska
vapse px, ne del finigu zaist reikia
2020-05-27
-4
Atsakyti
JO
ZALMARGEM TRUKSTA ROMANOVO YPAC TAI AKIVAIZDU IS MOTIEJAUS PASISAKIMU
2020-05-27
+6
Atsakyti
Aha
Isgyvenom ne viena krize, isgyvensim ir sita. Zalgiris !!!
2020-05-27
+2
Atsakyti
ka
Viskas paprasta. Pasaulis keicias ir visi tures prie to prisitaikit. Dabar gali but sunku, reikes remeju ir ne is lietuvos. Tikiu atsiras o kai pageres reikalai ir prie remeju atsiras dar sirgaliai bus super. Ner to blogo kas neiseitu i gera😉
2020-05-26
+1
Atsakyti
ne_emygeriams
dzin, svarbiausia zaidejams uz 65 proc darbo sumokejom lengva ranka 80 proc algos, net nepasitare su klubais
2020-05-26
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.