Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Ąžuolas Tubelis vakar ESPN portalui patvirtino, kad karjerą tęs NCAA pirmenybėse pasirinkęs Arizono universiteto komandą.

Šiąnakt paaiškėjo, kad į Arizonos trenerių štabą atvyksta ir buvęs krepšininkas Jasonas Terry. Būtent šiame universitete karjerą pradėjo ir Terry. Jis Arizonos „Wildcats“ komandoje žaidė 1995-1999 m. laikotarpiu ir 1997-aisiais iškovojo NCAA titulą.

Iki šiol Terry darbavosi generaliniu vadybininku Teksaso „Legends“ klube. Tai – dukterinė Dalaso „Mavericks“ ekipa, besivaržanti G lygoje.

Būtent „Mavericks“ klube Terry praleido ilgiausią savo profesionalios karjeros laikotarpį. Dalase buvęs gynėjas žaidė nuo 2004-ųjų iki 2012-ųjų ir iškovojo vieną NBA titulą 2011 m.

Komentarai:
djgaffer
Snaiperis geras buvo Terry,ypač iš kraštų mėgdavo žudyt varžovus.Legendiniu galima pavadinti jo sparnų parodymą,po kurių gavo pravardę The Jet.Patirties daug,tai patarimais padės Tubeliui gal taiklumą pagerint.
2020-05-28
+3
Atsakyti
...
legenda gal per stipriai pasakyta apie role playerį.. teko net pagalvoti kas čia toks :)
2020-05-28
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.