Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Brukline didžiojo trejeto planą rezgantys Kevinas Durantas ir Kyrie Irvingas šalia savęs mato Vašingtone galingai žaidžiantį Bradley Bealą, kuris liko sužavėtas „Nets“ žvaigždžių įvertinimu.

Bradley Beal

Bradley  Beal
Bradley  Beal
MIN: 36.02
PTS: 30.56 (55.59%)
REB: 4.25
AS: 6.09
ST: 1.26
BS: 0.4
TO: 3.42
GM: 57

„Wizards“ lyderis pripažino girdintis kalbas, jį siejančias su Bruklino klubu, bei jas priima kaip pagarbą.

„Nebe pirmas kartas, kai mane pasiekia tai, – ESPN sakė Bealas. – Skamba įdomiai, man tai tuo pačiu yra kaip pagarbos ženklas už mano atliekamą darbą ir kad vyrukai nori rungtyniauti su manimi.

Neįtikėtinas jausmas, kai girdi, jog Kyrie ir KD nori tavęs komandoje, po velnių, tai – nuostabu.“

Visgi pats Bealas apie atsisveikinimą su Vašingtonu pernelyg nemąsto. Priešingai, nuo karjeros NBA pradžios, 2012-ųjų metų, „Wizards“ garbę ginantis 26-erių gynėjas džiaugiasi įleidęs šaknis JAV sostinėje.

„Didžiausias siekis – vėl rungtyniauti su Johnu Wallu, – sakė Bealas. – Noriu, kad jis grįžtų į tą lygį, kokį žinau, jog jis gali pasiekti. Tuo pačiu, kol jis buvo traumuotas, pasitempiau ir aš. Ką mes galime pasiekti kartu? Esu be galo laimingas, kad Johnas yra sveikas ir sunkiai dirba, jog sugrįžtų.

Mano šaknis įleistos Vašingtone, dedikavau save šiam miestui, šiai bendruomenei. Man labai patinka būti čia, tuo pačių būtų puiku pasiekti pergales su „Wizards“ užuot persikėlus į kitą komandą. Tačiau atrodytų pernelyg naiviai, jei sakyčiau, kad negalvoju apie tokias pasirodančias kalbas.“

Prieš 2019-2020 m. sezono pradžią dėl naujo pasiūlymo su „Wizards“ sutaręs Bealas padėjo parašą ant dvejų metų ir 72 mln. JAV dolerių vertės kontrakto. 

Bendrai gynėjo sutartis galios iki 2022-ųjų vasaros, kada žaidėjui priklausys sąlyga tapti laisvuoju agentu. Vienintelė galimybė persikelti į Brukliną – per mainus.

Karjeros sezoną sužaidęs Bealas pastaraisiais metais NBA rinko po 30,6 taško, 6,1 rezultatyvaus perdavimo ir 4,2 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
abcdef
Zveris bealas. Top3 zaidejas siuo metu nba. Tikiuosi tiesa sneka ir dar pasiliks bent sezonui paziuret ka dar gali nuveikt su Wall o be to yra talentingu zaideju salia, tik C reiktu komandai :D go Wiz go!
2020-05-30
-11
Atsakyti
Subinlaiziams
komentarai apie zalgiri greitai dingsta ane? LOL
2020-05-30
+18
Atsakyti
zurnaliugos
O del talento pabegimo is Zalgirio dramos nedarysit?
2020-05-30
+16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.