Nuotr.: fotodiena.lt
Nuotr. fotodiena.lt

Birželio 1 d. Prienų „Cbet“ atidarė krepšininkų vasaros stovyklą. Su Prienų ir kitų miestų krepšininkais dirbs su klubu dėl naujojo sezono susitaręs Mantas Šernius su savo trenerių komanda.

Šį sezoną metami tritaškiai

32%
7,1
Pataiko: 7,1
Taiklumas: 31,8%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Lukas Uleckas

Į pirmąją stovyklos treniruotę atvyko 9 krepšininkai. Tarp jų sportuoja ir prieniškiai Gediminas Maceina, Ernestas Mankauskas, Elvinas Žemaitis. 

Prienų klubo organizuojamoje stovykloje taip pat sportuoja du Vilniaus „Ryto“ sistemos nariai – Einaras Tubutis ir Simas Jarumbauskas.

19-metis Jarumbauskas ir 21-erių Tubutis praėjusį sezoną gynė Vilniaus „Perlo“ garbę NKL pirmenybėse.

Jarumbauskas vidutiniškai per 28 minutes pelnydavo po 14,4 taško ir atkovojo po 7,1 kamuolio, o Tubučio vidurkiai NKL siekė 13,9 taško ir 8 atkovotus kamuolius.

Be išvardintų krepšininkų stovykloje taip pat dalyvauja praėjusį sezoną Prienų klubo garbę gynęs Martynas Varnas, „Šilutės“ puolėjas Evaldas Džiaugys, Mariajmpolės „Sūduvos-Mantingos“ atstovas Justinas Jogminas ir Šiaurės Makedonijoje žaidęs Tomas Zdanavičius.

Mantas Šernius sakė, jog stovykla – gera galimybė krepšininkams pasiruošti sezonui, o trenerių štabui – įvertinti jų lygį. 

„Reikės dar labiau atsijauninti, tačiau būtina išlaikyti kelis patyrusius krepšininkus, kurie aikštelėje galėtų padėti jaunimui, būtų jiems pavyzdys. Dar labiau ieškosime talentų, kurie būdami čia galėtų užaugti“, – sakė Šernius.

Artimiausią mėnesį į komandos stovyklą ir toliau bus kviečiami jauni bei perspektyvūs krepšininkai, kurie sportuos kartu su fizinio rengimo treneriu lauke, o su treneriais – krepšinio aikštelėje.

Komentarai:
zaliakurvanews.lt
zalia ciulpia zalia ciulpia hey hey
2020-06-02
+16
Atsakyti
djgaffer
Nebloga mintis.Jaunimas galės pasportuoti su profais,daug mačiusiais žaidėjais.Patirtis visada tik į naudą,gal koks iš jaunųjų žaidėjų ir į Prienus pateks,kur jaunimui suteikiama daug laisvės aikštelėje.
2020-06-01
-4
Atsakyti
FALCO
Tuoj is raudono skuduro teps slides Marekas, Bendzius bei Butkevicius tai sitais "talentais" gales ir pagrindine komanda pasipildyti😎
2020-06-01
-17
Atsakyti
Perlo
agonija
2020-06-01
-8
Atsakyti
Teisingai Zavackas sake
Tokias atliekas vadintum NBA prospectais jei butu jie is zalgirio. Aiiii sorry zalgiri nba prospectu nebuna ;)
2020-06-01
+12
Atsakyti
Abver
Raudonqrwizmo klounada. Praeita sezona Kleiza pasaipiai aiskino apie Zalgirio ferma Prienuose, o siemet jau raudonskuduriai savo atliekas ten siuncia😂
2020-06-01
-25
Atsakyti
AS
Tai reikėjo padaryt, kad antraštė dar stipresnė būtų: Du Ryto sistemos perspekryvūs jaunuoliai išvyko iš Vilniaus.
2020-06-01
+14
Atsakyti
BBnews
bbnews jus kosmonautai :DDDD
2020-06-01
+8
Atsakyti
Klounai
O apie 5 pabegusius is Kauno info bus? 🤑 Ar tik nieko nesakancios "naujienos"? Nenorejot parasyt, kad jie mldc nes forma palaiko kai visi atostogauja? 🤡
2020-06-01
+25
Atsakyti
Klounai
Dar viena samokslo teorija sugalvot bandot? Nu ir ka? Gerai, kad jaunimas sportuoja papildomai, galetu - vaziuotu i JAV, dabar negali. Lietuvoje klubai ir zaidejai bendradarbiauja, o tuo tarpu bnews visiski klounai.
2020-06-01
+21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Simas Jarumbauskas

Simas  Jarumbauskas
Komanda: Vilniaus Perlas
Pozicija: SF
Amžius: 19
Ūgis: 198 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva