Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Milano „AX Armani Exchange“ ekipa toliau išlieka itin aktyvi vasaros žaidėjų rinkoje.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
78,1
Pelno taškų: 78,1
Taiklumas: 44,9%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 97
Blogiausias pasiekimas: 63
Daugiausia pelno: Sergio Rodriguez

„Sportando“ praneša, jog Ettores Messinos vadovaujamas klubas susitarė su Vitorijos „Baskonia“ ekipoje rungtyniavusiu Shavonu Shieldsu.

Pranešama, jog Danijos pilietybę turintis puolėjas oficialiai prie Milano ekipos prisijungs po to, kai su „Baskonia“ užbaigs Ispanijos ACB pirmenybes.

Eurolygoje 25-erių krepšininkas šį sezoną vidutiniškai per 25 minutes pelnė po 9,5 taško, atkovojo po 3,4 kamuolio ir rinko po 8,5 naudingumo balo.

Pastaruoju metu vasaros turguje itin aktyvus Milano klubas penktadienį pranešė apie susitarimą su Kyle'u Hinesu bei taip pat nusitaikė į Stambulo „Fenerbahče“ puolėjus Derricką Williamsą ir Luigi Datome.

Komentarai:
ddadu
Ir dar..pavardink man ta nerealia sudeti real madrid,kuri buvoo stipresne uz tarkim CSKA su pike esanciais siskausku,Holdenu,Langdonu,chriapa,planinic
2020-06-02
-1
Atsakyti
Woop
Nuejes i Reala Messina irgi susipirko visa buri tuometiniu zvaigzdziu, bet taip nieko ir nepasieke. Tai turbut labiausiai isimines choke Eurolygos istorijoje, nes cempionu titulas jiems buvo prognozuojamas dar pries sezona. Ir dabar vyksta kazkas panasaus - burys zinomu vardu is visu Europos kampu, svarbu kuo brangesne sudeti surinkti. Jei ir projektas Messina nepaeis, senukas Armani neapsikentes tikrai spjaus i krepsini.
2020-06-01
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Shavon Shields

Shavon  Shields
Shavon  Shields
MIN: 25.36
PTS: 9.46 (50.61%)
REB: 3.38
AS: 0.96
ST: 0.38
BS: 0.19
TO: 0.96
GM: 26