Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Dukart NBA ir sykį Eurolygos čempionas Joshas Powellas apsilankė Kyle'o Hineso vedamoje tinklalaidėje „Hoop Tales“, kur pasidalino įdomiomis įžvalgomis.

Josh Powell

Josh  Powell
Pozicija: PF
Amžius: 36
Ūgis: 206 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Čarlstonas, JAV

Per karjerą tiek NBA, tiek Eurolygoje žaidęs Powellas negailėjo pagyrimų stipriausiai Senojo žemyno lygai.

„Niekur kitur nėra tokios atmosferos, kokia yra Eurolygoje, – kalbėjo buvęs krepšininkas. – Žaidžiau NBA finaluose, dalyvavau lemiamose septintose serijos rungtynėse, bet niekas neprilygo atmosferai arenoje per Eurolygos mačus ar Graikijos derbio metu.“

206 cm ūgio atletas Eurolygoje sužaidė vienintelį 2012-2013 metų sezoną, kai gynė Pirėjo „Olympiakos“ klubo garbę ir su juo iškovojo čempionų titulą. Tuomet Powellas vidutiniškai pelnė po 5,1 taško ir atkovojo po 2,7 kamuolio.

Per 7 praleistus sezonus NBA amerikietis sužaidė 316 rungtynių ir vidutiniškai rinko 3,9 taškų ir 2,9 atkovotų kamuolių statistiką.

Powellas 2009-aisiais ir 2010-aisiais su Los Andželo „Lakers“ tapo NBA čempionu.

Komentarai:
djgaffer
Jei palyginsim NBA reg.sezono atmosferą su EL,tai Europoje tikrai geriau.Bet per NBA PO atmosfera tikrai būna įkaitusi,nebūna daug tų hamburgerių valgytojų.Tačiau NCAA visus lenkia.Va ten tai išvis kosmosas,ką tie studentai surengia.O ten tai atmosfera.
2020-06-02
-3
Atsakyti
?
"cempionas" :D
2020-06-02
+3
Atsakyti
Dilmah
Ech nebuvo jis siemens arenoje,va cia tai kuriama atmosfera
2020-06-02
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.