Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

NBA krepšininkų asociacija (NBPA) išreiškė nuogąstavimą, jog pirmenybės be žiūrovų arenose gali vykti ne tik atnaujinus 2019-2020 m. kovas, bet ir visą 2020-2021 m. sezoną.

Tokia prognoze daugiau nei 80 krepšininkų subūrusioje nuotolinėje konferencijoje pasidalijo NBPA vadovybė, praneša „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania.

Ekspertai optimistiniu variantu veiksnios COVID-19 viruso vakcinos atsiradimu tiki 2020-ųjų pabaigoje, tačiau CNN žurnalistė Holly Yan šią savaitę skelbė, jog tai gali nusikelti ir į 2021-ųjų metų pradžią.

Remiantis Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, koronavirusas JAV buvo nustatytas daugiau nei 1,98 mln. žmonių, komplikacijos pasiglemžė beveik 113 tūkst. gyvybių.

Pandemija sustabdė 2019-2020 m. sezoną kovo viduryje. Batalijas liepos 30-ąją tikimasi atnaujinti Walto Disnėjaus pramogų parke, „ESPN Wide World of Sports“ komplekse.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.