Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Stambulo „Anadolu Efes“ klubas išsaugojo tris komandos krepšininkus, praneša Ismailas Senolas iš „beIN Sports“.

Šį sezoną metami tritaškiai

42%
11,0
Pataiko: 11,0
Taiklumas: 42,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Shane Larkin

Teigiama, kad Turkijos klubas dėl naujų sutarčių susitarė su Jamesu Andersonu, Tiboru Pleissu ir Sertacu Sanli.

Andersono statistika praėjusį sezoną siekė 3,5 taško, 3,2 atkovoto kamuolio ir 5,1 naudingumo balo.

Pleissas per 28 mačus vidutiniškai rinko po 9,5 taško, 4,3 atkovoto kamuolio bei 11,3 naudingumo balo. Tuo metu Sanli fiksavo 7 taškų, 2,2 atkovoto kamuolio ir 6,2 naudingumo balo statistiką.

Pridedama, kad vietos komandai nebeliko Alecui Petersui. Jis per 27 mačus vidutiniškai rinko po 4,2 taško, 2,1 atkovoto kamuolio ir 5 naudingumo balus.

Komentarai:
...
Andersonas galetu but lyderiu kitoj komandoj, bet daro protingai. Cia turi savo vaidmeni ir gera alga, pralaimejus niekas nekaltina jo, o ir komanda nebloga surinkta gali ir titula paimt.
2020-06-15
-2
Atsakyti
As
Pitersas turbūt blogiausias besiginantis žaidėjas koki esu matęs. nelabai suprantu kas jį galėtų kviestis į komandą juolab eurolygoj. Taip turi metimą labai gera, bet daugiau visiškai nieko
2020-06-13
+2
Atsakyti
Keista, kas Andersonas tokį simbolinį vaidmenį tik turi... jis tikrai neblogas žvėriukas yra ir galėtų daugiau. Aukštas iq.. aš visdėlto pabandyčiau kitoje komandoje save jo vietoje, kita vertus efesas - kelias link titulo :)
2020-06-13
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Tibor Pleiss

Tibor  Pleiss
Komanda: Stambulo Anadolu Efes
Pozicija: C
Amžius: 30
Ūgis: 221 cm
Svoris: 116 kg
Gimimo vieta: Bergiš Gladbachas, Vokietija