Nuotr.: PA Pictures – Scanpix
Nuotr. PA Pictures – Scanpix

Danny Greenas yra vienintelis Toronto „Raptors“ 2018-2019 metų sezono narys, kuris dar neturėjo galimybės atsiimti NBA čempionų žiedo.

Daniel Green

Daniel  Green
Daniel  Green
MIN: 25.07
PTS: 8.21 (44.78%)
REB: 3.39
AS: 1.41
ST: 1.23
BS: 0.46
TO: 0.89
GM: 61

Į Los Andželo „Lakers“ persikėlęs 32-ejų 198 cm ūgio gynėjas žiedą turėjo gauti kovo 24-ąją, kuomet „Lakers“ pirmąjį kartą šį sezoną būtų žaidusi Toronte.

Visgi iki šių rungtynių likus dviem savaitėms sezonas buvo sustabdytas.

„Raptors“ dėl koronaviruso pandemijos pasiūlė variantą žiedą atsiųsti, tačiau Greenas to mandagiai atsisakė, kadangi norėjo gauti žiedą tuomet, kai arenoje būtų kartu su „Raptors“ gerbėjais.

Yra įmanoma galimybė, jog pratęsus sezoną „Raptors“ su „Lakers“ susikaus Orlande, bet ir šiuo atveju Greenas nenorėtų gauti žiedo – jo prioritetas liks apdovanojimą atsiimti prieš „Raptors“ sirgalius.

„Jeigu šiais metais laimėsiu žiedą, tai galiu jį gauti anksčiau nei tą, kurį laimėjau su „Raptors“, – svetainei „tsn.ca“ sakė krepšininkas.

„Lakers“ yra viena šio sezono favoričių, o prieš sustabdant sezoną ekipa Vakarų konferencijoje žengė pirmoje vietoje.

2018-2019 metų sezone Greenas fiksavo 10,3 taško rezultatyvumą, o tritaškius pataikė 45,5 proc. tikslumu.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Daniel Green

Daniel  Green
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: SG
Amžius: 32
Ūgis: 198 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Niujorkas, JAV