Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

JAV ir visame pasaulyje siautėjęs bei iki šiol besitęsiantis koronavirusas tiesiogiai palietė ir vyriausiąjį Denverio „Nuggets“ trenerį Michaelą Malone‘ą.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
110,4
Pelno taškų: 110,4
Taiklumas: 47,1%
Vieta lygoje: 20
Geriausias pasiekimas: 134
Blogiausias pasiekimas: 91
Daugiausia pelno: Nikola Jokic

„Apie kovo 20-ąją pasijutau blogai ir susisiekiau su komandos gydytojais dėl galimo tyrimo. Deja, tačiau tuo metu testavimo galimybių nebuvo“, – prisiminė Malone‘as.

„Taigi, apie tai, jog sirgau koronavirusu sužinojau tik po fakto. Man testas buvo atliktas daugmaž po savaitės, kurio rezultatas buvo teigiamas. Taigi, užsikrėčiau koronavirusu ir išspardžiau jam užpakalį. Ačiū Dievui, sugebėjau išgyventi“, – ESPN pasakojo treneris.

Kalbėdamas apie atnaujintą NBA sezoną, Malone‘as pažymėjo, kad tikisi vieno dalyko – saugumo.

„Tikiuosi, kad Orlande aplinka bus saugi ir galėsime apriboti žmonių skaičių, kurie galėtų užsikrėsti COVID-19“, – pažymėjo Malone‘as.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.