Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Kėdainių „Nevėžis“ į savo gretas mėgina pasikviesti dar vieną perspektyvų jaunuolį. „Eurohopes“ praneša, kad kėdainiečiai nuomos pagrindais siekia 18-mečio Abramo Cankos.

Anot „Sportando“, Krasnodaro „Lokomotiv“ veda derybas su Romos „Stella Azzurra“ akademija dėl Cankos persiviliojimo. „Lokomotiv“ su Ginu Rutkausku priešakyje sudarius sutartį su italu, jis būtų skolinamas Kėdainių klubui.

Talentingasis Canka 2019-2020 m. Eurolygos jaunimo atrankos turnyre Miunchene per ketverias rungtynes vidutiniškai žaidė po 24 minutes, pelnė po 16,8 taško, atkovojo po 4,3 ir perėmė po 2,3 kamuolio, atliko po 4,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 21,3 naudingumo balo.

Italijos antroje lygoje atstovaudamas Roseto „Sharks“ jis fiksavo 7,8 taško, 4,1 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo rodiklius per 24 minutes.

„Nevėžis“ pas save taip pat kviečiasi kitą talentą – 18-metį Arielą Hukporti iš Vokietijos.

Cankos žaidimo momentai:

Komentarai:
ne
kedainiai ,o krepsinio talentu meistriskumo cechas.
2020-06-18
+9
Atsakyti
djgaffer
Patinka Nevėžio darbas.Ieško jaunimo,kažkiek aukoja pergales,bet leidžia jiems atsiskleisti.Ir treneris dar puikiai parinktas.Štai ką reiškia,kai komandai vadovauja apie krepšinį nusimanantis žmogus.
2020-06-18
-1
Atsakyti
Antanas
Koks ben.kartas keistu snukiu
2020-06-18
-3
Atsakyti
Blyn
Kodel agentura bizbiauja uz mano miesto pinigus?? Lai parys kluba islaiko..
2020-06-18
-6
Atsakyti
Lietuva
Tie kurie mano kad Lietuvoje nėra talentų siūlau dar kartą apmąstyti ką sakot. Jūs pažiūrėkit į Graikiją. Be Kumpio brolio ir Kalaitzakių nėra. O kas Serbijoje? Trifunovičius, Smailagičius, Pokuševskis. Ir viskas kaip suprantu. Ten visoki Pecarskiai talentais laikomi. Nu kas Ispanijoje. Be Garubos ten turbūt grabas. Na Prancūzijoje talentų yra visi žinom Maledon, Hayes, Doumbia ir taip toliau. Na žinokit ir Italija talentų atranda ypač gynėjo pozicijoje šitas grybas, Matteo Spagnolo iš real akademijos, Divi Cenzo vis dar jaunas, Davide Moretti iš Milano, Nico Mannion. Na jeigu tik priekinėje linijoje kas atsirastų tai būtų gera komanda. Apie Australijos talentus išskyrus Joshą Greeną išvis negirdėjau. Kanada kaip visad savo atseit talentingus nba bet gal nelabai talentingus fiba krepšinyje turi. Laikas apie Lietuvą pakalbėt. Ne pyragai bet ne visiškas grabas. Jokubaitis, Sirvydis, Kulboka, Sedas, Marčiulionis, Uleckas, Brazdeikis (kai gaus pilietybę), Blaževičius, Tubelis, D.Giedraitis, Metrikis, Masiulis, Murauskas, Tubutis (gal atsiskleis nzn). Aš manyčiau kol kas solidu, o vis daugiau žaidėjų ištobulės ir kurių nežinome. Nėra tokia prasta situacija kai Graikijoje ar Ispanijoje kur talentais iš dangaus nelabai lija pastaruoju metu
2020-06-18
+1
Atsakyti
oo
kas pabuna nevezi tas igauna super galiu tas pats kai tipo kazkokie karate kovotijau isvaziuoja medituot i kalnus,kad gryztu nenugalimi
2020-06-18
-2
Atsakyti
dar buna kazkas tokio
mineta, kad jei Kalaidzakis patenka i nba, tai dalis ispirkos pinigu bus ir Neveziui - uz tai, kad sezona paugde. Tiketina, kad ne vienintele tokia skolinimo sutartis
2020-06-18
-6
Atsakyti
yra naudos
Skolinantis paprastai paimamas zaidejas, kuris nebuna laisvas. Ir atlyginimas mokamas ne visas, tik dalis. Perpektyvesni zaideja lengviau pakelti i aukstesni lygi ir tuo budu formuoti klubo autoriteta kai vietos, kur pazaidus kylama aukstyn.
2020-06-18
Atsakyti
LB33
Galėtų ir LT talentų paimti.
2020-06-18
+2
Atsakyti
Anonimas
bet kokia nauda is to klubui ismokins zaisti ir paleis uz dyka juk jie priklauso kitiems klubams visai kita nauda jeigu nevezis pasirasinetu ilgalaikes sutartis
2020-06-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.