Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Vilniaus „Rytas–Perlas“ į „Hoptrans 3x3“ turnyrą siunčia iš sostinės jaunimo piramidės talentų sudarytą ekipą.

Martynas Pacevičius

Martynas   Pacevičius
Komanda: Jonavos BC Jonava
Pozicija: C
Amžius: 22
Ūgis: 204 cm
Svoris: 96 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Vilniaus komandos garbę trijulių kovose gins Martynas Pacevičius, Robertas Subotkevičius, Adas Šimonis, Erikas Jermolajevas, Jokūbas Rubinas ir Vilius Valuntonis.

Šimonis, Jermolajevas ir Rubinas „Ryto“ dublerių ekipoje žaidė ir praėjusiame sezone, tuo tarpu likę žaidėjai klubo piramidę papildė dar visai neseniai – pavasario pabaigoje.

„Smagu ateiti į sistemą, kurioje su tavimi tikslingai dirbama, – teigė klubo naujokas Pacevičius. – Komanda jau eilę metų kvietė mane, todėl žiūriu į viską pozityviai, tai turėtų būti puikus šansas pasirodyti ir galbūt kilti aukščiau.“

Vilniečiai bus viena jauniausių „Hoptrans 3x3“ turnyro ekipų – komandoje žaidėjų amžius svyruoja nuo 18 iki 22 metų.

„Galbūt kalbant apie greitį tai yra pliusas mums, tačiau ten nesutiksime daug veteranų. Daugumai žaidėjų bus 27-28 metai, o tai yra geriausias amžius sportininko karjeroje“, – sakė Pacevičius.

Kalbėdamas apie savo kaip vyriausio žaidėjo vaidmenį, Pacevičius teigė dirbtinai nesieksiantis tapti lyderiu: „Neplanuoju vienas bandyti nuversti kalnų, lyderio ieškosime žiūrėdami, kam tuo metu sekasi geriausiai.“

Palangoje vyksiantį „Hoptrans 3x3“ turnyrą sudarys trys atrankos (liepos 3–4 d., 10–11 d., 16–17 d.) bei vienas finalinis etapas (liepos 24–25 d.) Prizinis turnyro fondas – 74 tūkst. eurų.

Visas turnyro kovas tiesiogiai transliuos TV6 televizija ir interneto portalas tv3.lt.

Komentarai:
Anonimas
turbut bijo pralaimėti
2020-06-18
+7
Atsakyti
zem
noreciau pamatyti
2020-06-18
-8
Atsakyti
Anonimas
o kur zalgirio trijule
2020-06-18
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
84,7
Pelno taškų: 84,7
Taiklumas: 48,2%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 98
Blogiausias pasiekimas: 61
Daugiausia pelno: Francisco Cruz