Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Los Andželo „Clippers“ sudarys naują kontraktą su prancūzu Joakimu Noah, paskelbė žurnalistas Shamsas Charania.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
116,2
Pelno taškų: 116,2
Taiklumas: 46,4%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 150
Blogiausias pasiekimas: 90
Daugiausia pelno: Kawhi Leonard

35-erių 211 cm ūgio atletas su „Clippers“ kovo 7-ąją sudarė 10 dienų kontraktą, bet ekipoje rungtynių taip ir nesužaidė.

Kadangi sezonas buvo sustabdytas, Noah kontraktas pasibaigs tik birželio 23-ąją. Po to „Clippers“ su vidurio puolėju pasirašys sutartį iki šio NBA sezono pabaigos.

Šį sezoną nė vienų rungtynių nesužaidęs puolėjas prieš sustabdant pirmenybes treniravosi Niujorke bei Los Andžele. Praėjusį sezoną jis praleido Memfio „Grizzlies“ komandoje ir per sužaistas 42-ejas rungtynes fiksavo 7,2 taško, 5,7 atkovoto kamuolio ir 2,2 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Traumų kamuotas prancūzas nuo 2015-2016 m. sezono sužaidė viso labo 124 mačus. 2014-aisiais jis buvo išrinktas geriausiai besiginančiu NBA krepšininku.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.