Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Jono Valančiūno atstovaujama Memfio „Grizzlies“ ruošiasi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atnaujinimui ir pasiekė žodinį susitarimą su Anthony Tolliveriu.

Anthony Tolliver

Anthony  Tolliver
Komanda: Memphis Grizzlies
Pozicija: PF
Amžius: 35
Ūgis: 203 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Springfildas, JAV

Žurnalistas Marcas Steinas praneša, jog abi šalys oficialiai sukirsti rankomis gali jau antradienį, kai NBA klubams bus leista sudaryti sutartis su laisvaisiais agentais.

203 cm ūgio Tolliveris šį sezoną atstovavo jau trims klubams, tarp kurių – ir „Grizzlies“. Tuomet 10-ies dienų kontraktą sudaręs puolėjas Memfyje per penkerias rungtynes vidutiniškai rinko po 5,4 taško (41 proc. trit.) ir atkovojo po 2,4 kamuolio.

35-erių veteranas taip pat gynė Portlando „Trail Blazers“ ir Sakramento „Kings“ klubų garbę bei iš viso sezone sužaidė 46 rungtynes.

NBA sezonas Orlande atsinaujins liepos 30-ąją.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Anthony Tolliver

Anthony  Tolliver
Anthony  Tolliver
MIN: 15.44
PTS: 3.59 (40.68%)
REB: 2.85
AS: 0.7
ST: 0.3
BS: 0.24
TO: 0.61
GM: 46