Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Atnaujintose Ispanijos pirmenybėse Valensijoje prie Las Palmo „Gran Canaria“ klubo vairo stovintis Fotis Katsikaris sulaukė netikėtos žinios.

Po trečiadienį patirto pralaimėjimo Saragosos „Casademont“ klubas informavo specialistą iš Graikijos, jog tarpsezonį jis neteks darbo, nepaisant to, jog „Gran Canaria“ dar turi realių galimybių žengti į Ispanijos lygos pusfinalį.

„Gran Canaria“ pergalės atveju prieš „Valencia“ klubas patektų į Ispanijos lygos pusfinalį, o tokiu metu pranešta žinia itin supykdė Katsikarį.

„Tai buvo netikėta ir neteisinga, – „Encestando“ sakė graikas. – Praėjus porai valandų po pralaimėjimo „Casademont“ klubo vadovai man pasakė šią žinią, kai penktadienį laukia svarbiausias sezono mačas. Vienintelis paaiškinimas – noras sugriauti mano karjerą, bet jie to negaus. Padarysiu viską, kad komanda parodytų geriausią savo veidą penktadienio rungtynėse.“

Praėjusią vasarą į „Gran Canaria“ atvykęs ir sutartį su klubu kitam sezonui turėjęs specialistas iškart po žinios apie atleidimą kreipėsi į savo advokatą ir neatmetė galimybės ginčą spręsti teisme.

„Gran Canaria“ ir „Valencia“ B grupės mačas įvyks penktadienį 19 val. 30 min.

Komentarai:
Anonimas
kaip jaustis treneriui,ziauru..
2020-06-26
-5
Atsakyti
Jdhx
...
2020-06-25
-1
Atsakyti
djgaffer
O aš galvojau,kad čia tik Vilniuje taip būna.Pasirodo ne.Kaip dabar treneriui jaustis po tokios žinios?Čia jau totalus klubo vadovų debilizmas.
2020-06-25
-7
Atsakyti
Anonimas
na panašūs metodai kaip Vilniaus projekte
2020-06-25
+7
Atsakyti
mod123
tai greiciausiai motyvacijos turetu nebelikt sezono uzbaigime, nors gali but ir atvirksciai, taciau tai dar priklausys ir nuo zaideju...
2020-06-25
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.