Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Sezono atnaujinimui besirengianti Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) ėmėsi testuoti žaidėjus dėl COVID-19 viruso. Oficialiai paskelbta, jog iš antradienį atliktų 302 tyrimų buvo gauta 16 teigiamų rezultatų.

„Užsikrėtę krepšininkai liks saviizoliacijoje, kol pereis sveikatos patikrinimą ir bus išleisti iš karantino paties gydytojo“, – rašoma pranešime.

Denverio „Nuggets“ lyderis Nikola Jokičius koronavirusu apsikrėtė gimtojoje Serbijoje, kur tęsia gydymą ir laukia, kada galės grįžti į JAV.

Šią savaitę du koronaviruso atvejai buvo nustatyti Finikso „Suns“ ekipoje, tačiau susirgę asmenys nėra skelbiami viešai.

Domanto Sabonio atstovaujamoje Indianos „Pacers“ komandoje apsikrėtė Malcolmas Brogdonas, Sakramento „Kings“ gretose susirgo trys krepšininkai – Buddy Hieldas, Jabari Parkeris ir Alexas Lenas.

Majamio „Heat“ klube COVID-19 buvo diagnozuotas Derrickui Jonesui.

NBA sezoną Orlande esančiame Wolto Disnėjaus pramogų parke planuojama atnaujinti liepos 30-ąją.

Komentarai:
shuva
Ištirtų nuo sifilio - būtų 50 procentų
2020-06-27
+1
Atsakyti
Sigis
kas ka jum atnaujins ir kito nebus,gi viskas dirbtina reik kad zinomi zmones sirgtu tada avis patikes viskuo
2020-06-26
+1
Atsakyti
lazinuosi is100eu.su kazkuo,kad sezonas nebebus atnaujintas.
2020-06-26
Atsakyti
Anonimas
Koks kieno reikalas
2020-06-26
+7
Atsakyti
Dovilė
Tikiuosi tai nesutrukdys ir sezonas vis dėlto bus atnaujintas.
2020-06-26
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.