Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Željko Obradovičius praėjusią savaitę paliko Stambulo „Fenerbahče“ vairą, o Turkijos klubo prezidentas Ali Kočas paaiškino tokį trenerio sprendimą.

Šį sezoną metamos baudos

79%
13,1
Pataiko: 13,1
Taiklumas: 79,3%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Nando De Colo

„Turėjome daug susitikimų su treneriu dėl ateities viduryje sezono, tačiau sutarėme tai išspręsti pasibaigus pirmenybėms,  – kalbėjo Kočas. – Po sezono, kai atsiskaitėme su visais klubo krepšininkais, sėdome prie derybų stalo. Praėjusį sezoną turėjome problemų su atlyginimų vėlavimais, tačiau pažadėjome Obradovičiui, kad kitais metais tai išspręsime, nepaisant mažėjančio biudžeto.“

„Būtume Obradovičiui patikėję visus komplektacijos darbus bei pasiūlėme vienerių metų kontraktą. Željko, po pokalbio su mumis, nusprendė grįžti į Serbiją, kur pasitaręs su šeima priėmė sprendimą, – tęsė „Fenerbahče“ vadovas. – Treneris nenorėjo treniruoti komandos vieną sezoną ir gerbiame tokį sprendimą, kuris mus nuliūdino.

Obradovičius yra mūsų šeima, toliau palaikysime ryšį su juo, bet gyvenimas tęsiasi. Dabar turime rūpintis „Fenerbahče“ ateitimi ir atlikti tinkamus sprendimus. Turime susiveržti diržus, o kai įvykdysime visus įsipareigojimus, biudžetas vėl galės augti.“

Anksčiau žurnalistas Uguras Ozanas Sulakas bloge skelbė, jog pagrindinis Stambulo klubo taikinys – Šarūnas Jasikevičius.

Minėtajame bloge Sulakas teigė, kad realiausiais kandidatais, galinčiais perimti „Fenerbahče“ vairą, laiko Obradovičiaus asistentą Erdemą Caną, „Galatasaray“ strategą Ertugrulą Erdoganą arba Ufuką Saricą.

Komentarai:
Marcus
Panasu kad Saras irgi neis nes jei turkai siulo vos vieneriu metu kontrakta tai yra nenormalu ir nesolidu. Geriau jau vel bandyti sturmuoti Eurolygos final4 su Zalgiriu bei lkle dauzyti raudona padla.
2020-06-28
+2
Atsakyti
Adomaitis
imkit Adomaiti! Jis puikiai tvarkosi su merdejanciomis organizacijomis. dar ir arogancijos turi po 10 pralaimejimu akis draskyti kad buvo spaudimas kai visa salis mate kad jo nebuvo.
2020-06-28
+6
Atsakyti
Grybas
obradovicius musu seima, bet siulom tik vienu metu kontrakta. tai wtf, neskieskit sudo, turkai
2020-06-27
+4
Atsakyti
o kam jam vargti.....
2020-06-27
-4
Atsakyti
Dovilė
Senis pabėgo vos tik klubui atėjo sunkesni laikai😂😂😂
2020-06-27
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.