Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Tel Avivo „Maccabi“ puolėjas Amare Stoudemire‘as atskleidė, kad artimiausiu metu rimtai svarsto apie karjeros pabaigą.

Amare Stoudemire

Amare  Stoudemire
Amare  Stoudemire
MIN: 5.43
PTS: 1.33 (66.67%)
REB: 0.83
AS: 0.17
ST: 0.17
BS: 0
TO: 0.17
GM: 6

„Manau, kad greitai baigsiu karjerą. Užsienyje žaidžiu jau ketverius metus, o sezonas trunka 6-7 mėnesius. Taip pat ilgiuosi savo vaikų, taigi žaidimas užsienyje man nebuvo lengvas“, – „Fox Sports“ teigė 37-erių Stoudemire‘as.

Tiesa, krepšininkas neslėpė, kad susipažinti su kitų šalių kultūromis buvo maloni patirtis.

„Mėgaujuosi įvairių šalių kultūromis, ypač Europoje ir Vidurio Rytuose. Žaidžiau Kinijoje ir ši patirtis buvo smagi. Taip Graikija, Ispanija, Rusija – šalys, į kurias veikiausiai nebūčiau vykęs pats, tačiau krepšinis man leido išgyventi šias patirtis“, – pridėjo aukštaūgis.

Stoudemire‘as taip pat pridėjo, kad triumfas Izraelyje nebuvo jo karjeros planuose.

„Juokinga, nes kai pradėjau žaisti krepšinį, niekada negalvojau, kad tai teks daryti Izraelyje. Atvykęs į Izraelį aš tikrai pajutau meilę šiai šaliai. Laimėjome titulus, tapau „Visų žvaigždžių“ dalyviu. Mano krepšinio kelionė čia augo“, – pasakojo jis.

Šiuo metu Stoudemire‘as su „Maccabi“ tęsia sezoną atnaujintose Izraelio pirmenybėse, kuriose būtent Tel Avivo klubas ir pirmauja.

Komentarai:
djgaffer
Jau du metai,kaip baiginėja karjerą,bet vis dar žaidžia.Myli jis krepšinį ir žais,kol galės.Nebent jau nei vienai komandai nebus reikalingas.Bet jei kas kvies,tai manau dar pažais metus kitus.
2020-06-29
+4
Atsakyti
jop
tai kad realiai jau baige ta karjera persikeles i europa labiau pats save aupgaudineja
2020-06-29
-1
Atsakyti
racio
Kai žiūri į Stoudamire, kuris savo laiku net buvo NBA į pirmą komandą išrinktas, supranti ant kiek geras buvo Suns laikų Steve Nash, kuris jį į tokias aukštumas ir pakėlė su savo aikštės matymu ir pasais.
2020-06-29
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.