Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Jau ketvirtadienį (07.02) Kaune griaudės pirmą kartą Lietuvoje rengiamas #LKFtrickshot turnyras, kuriame gali dalyvauti ir TU, tačiau turi paskubėti!

Donatas Motiejūnas

Donatas  Motiejūnas
Donatas  Motiejūnas
MIN: 17.63
PTS: 13.5 (59.26%)
REB: 6
AS: 0.5
ST: 0
BS: 0
TO: 1.5
GM: 2

Norint dalyvauti renginyje ir gyvai pajausti gatvės krepšinio kultūrą, būtina išansktinė registracija. Vis dėlto, jei nespėsi užsiregistruoti turnyre, nenusimink – renginio organizatoriai įvertins tavo darbą ir mėtant į kitus prie „Krepšinio namų“ esančius krepšius liepos 2 d. Filmuokite metimus, kelkite juos į „Instagram“, pridėkite grotažymę #LKFtrickshot, pažymėkite @krepsinionamai ir atsitiktinai bus išrinkti penki nugalėtojai, kuriems atiteks JBL Go 2 kolonėlės.

Žiūrovai taip pat labai laukiami. Prie „Krepšinio namų“ esančių krepšinio aikštelių vyksiantį #LKFtrickshot turnyrą ves ir nuobodžiauti neleis „Vedėjai už pigiau“ duetas – Vytautas Mikaitis ir Karolis Tiškevičius.

Prieš renginį krepšinio lankus išbandę šoumenai taip pat turėjo patarimų ir turnyro dalyviams.

„Metant trickshotus,svarbiausia yra įsikūnyti į kitą žmogų, o mano mėgstamiausias metimas – kablys iš toli, – kalbėjo „Pravalturo“ direktorius Mikaitis. – Visada noriu, kad atakuojant mane aplankytų Gintaro Einikio dvasia,nesbus garantuota, jog pataikysiu. Mano patarimasdalyviams – įsivaizduok, jog esi, pavyzdžiui, Michaelas Jordanas ir tuomet tiesiog negalėsi pramesti.“

Ne vieną įdomų kostiumą savo gyvenime dėvėjęs Mikaitis žino, kaip turėtų atrodyti turnyro dalyvis renginio dieną.

„Svarbiausia, jog niekas nekristų ant akių, nes man tai šiek tiek trukdė. Visos aprangos, kai esi kažką įspūdingai apsirengęs, suteikia dar didesnio žavesio bei pasitikėjimo prieš savo draugus, nes jau prieš metant jautiesi kietesnis už kitus“, – tikino Mikaitis.

Treniruotėje prieš renginį į krepšį per „Kautros“ autobusą mėtė ne tik renginio vedėjai, bet ir vairuotojai, kurie įvertino šią patirtį.

„Na, vairuoti autobusą šiek tiek lengviau, nei per jį mėtyti į krepšį. Autobusas beveik keturių metrų aukščio, tai gynyba tikrai rimta. Buvo smagi patirtis. Su draugais pažaidžiame krepšinį savaitgaliais, o žaidimo pabaigoje pamėtome ir trickshotus. Kartą įmečiau tris kartus iš eilės iš aikštelės vidurio. Tai kol kas yra mano didžiausias tokio tipo metimų pasiekimas“, – pasakojo tarpmiestinio autobuso vairuotojas Andrius Venckus.

Dalyvių pasirodymus vertins „Žalgiris TV“ laidų vedėja ir buvusi krepšininkė Dalia Belickaitėir „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės gynėjas Rokas Jokubaitis. Haroldą Saprykiną, kuris dėl skrydžių apribojimų visgi negalės atvykti į Lietuvą, komisijoje keičia Lietuvos rinktinės puolėjas Donatas Motiejūnas.

Reikalavimai dalyviams:

  • Iš anksto sugalvotas trickshotas/trickshotai.
  • Išskirtinė apranga- labai svarbus turnyro akcentas. Apranga lems komisijos vertinimus;
  • Kamuolys. Pasiimkite savo.

Pagrindinis turnyro prizas – veiksmo kamera „GoPro HERO 8“.

Renginys yra dalinai Erasmus+ finansuojamo projekto „Empowerment Through Sports“ dalis. Projekto tyrimą apie socialinę įtrauktį per sportą rasite čia: https://cutt.ly/KuTgky9

Komentarai:
oo
neblogas variantas. Motiejunas gali pralinksmint ir saziningai vertina. Pamenu kazkada dunk contest\'a vertino :D
2020-06-30
+3
Atsakyti
Anonimas
co to yet?
2020-06-30
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.