Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Konkurencingą sudėtį surinkusi, bet be titulų 2019-2020 m. sezoną užbaigusi „Barcelona“ pribrendo reikšmingoms permainoms.

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
9,9
Pataiko: 9,9
Taiklumas: 39,1%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Malcolm Delaney

„Barcelonos“ klubas oficialiai patvirtino, kad yra atsisveikinama su vyriausiuoju treneriu Svetislavu Pešičiumi.

Pasak paties Pešičiaus, toks sprendima buvo priimtas dar prieš sezono atnaujinimą Valensijoje.

„Dar prieš pradedant baigiamąjį turnyrą Valensijoje su klubu sutarėme, kad tai bus paskutinis mano sezonas, nes mano darbas čia buvo atliktas ir atėjo laikas šias pareigas perimti kitam žmogui.

Didžiuojuosi savo darbu čia ir bendradarbiavimu su žaidėjais bei visada liksiu „Barcos“ dispozicijoje. Noriu padėkoti sirgaliams ir vadovybei už jų palaikymą bei linkiu „Barcai“ sėkmės“, – klubo pranešime cituojamas Pešičius.

Ši žinia gali turėti daug įtakos ir Kauno „Žalgirio“ vyr. trenerio Šarūno Jasikevičiaus sprendimui. Nepaisant to, jog strategas pastaruoju metu vedė derybas su Stambulo „Fenerbahče“, tačiau užsienio spaudoje buvo teigiama, atsilaisvinusi Barselonoje gali priversti Jasikevičių pasukti į Ispaniją.

„Barcelona“ dar vakar po atkaklios kovos 67:69 nusileido Vitorijos „Baskonia“ krepšininkams. Nepaisant to, Pešičius po pralaimėjimo spinduliavo užtikrintumu.

„Komanda turi tęstinumą, šviesią ateitį, charakterį ir viską, ko reikia titulams laimėti. Tačiau krepšinis nėra žaidžiamas tiesiog penkiese, tu kovoji prieš kitą komandą. Pralaimėjome mačą, kurį norėjome laimėti.

Esame nusivylę ir nuliūdę. Žinome, kad galime žaisti geriau, ir esu tikras, jog kitą sezoną žengsime žingsnį į priekį ir laimėsime titulus“, – spaudos konferencijoje teigė specialistas.

Šį sezoną „Barcelona“ Ispanijos karaliaus taurėje iškrito dar ketvirtfinalyje, kuomet 78:82 nusileido Valensijos „Basket“ ekipai. Čempionais tapo amžinas „Barcos“ varžovas Madrido „Real“.

Tuo metu Eurolygos sezonas buvo nutrauktas, tad šansą iškovoti trofėjų šiame fronte katalonai taip pat prarado. Reguliariajame sezone „Barcelona“ su 22 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais rikiavosi trečioje vietoje.

Pešičius prie „Barcelonos“ vairo antrą kartą stojo 2018-aisiais. Per šį laikotarpį „Barca“ iškovojo dvi Ispanijos karaliaus taures (2018 ir 2019 m.).

Komentarai:
basketnews
Nenori skelbt Tokio Turku Serbu Saltyniu informacijos Kaip sake Myklovas skiedalai visi viska nori zinot 15 min ir neskelbia
2020-07-02
+3
Atsakyti
Anonimas
O tai kur žurnalistai basket new neko nerašo verkia pasislėpė kampia
2020-07-02
-1
Atsakyti
Jonas
kokie kazlauskai kemzuros, ar tuo labiau nevykelis adomas. vienas ir geriausias variantas Plaza!
2020-07-02
+2
Atsakyti
eiktu krapike
Neskiedes
2020-07-02
-4
Atsakyti
Leksius
welcome back Gintaras .Krapykas !!!
2020-07-02
-18
Atsakyti
juodis
Šaras į Barsą, Adomaitis į Žalgirį. Minusuokit. Ačiū.
2020-07-02
-3
Atsakyti
buk
Gaila, jei Saras paliks Zalgiri. Tos visos Motiejuno, ar paties Saro kalbos, kad organizacija pakilo i kita lygi sudo vertos. Tik del Saro Zalgiris iskylo, o jam isejus griztu ten kur visad buvo. O dabar dar ir biudzetas sumazes, teks deja susitaikyt su dugnu EL. Na bet LKL gal intrigos atsiras daugiau.
2020-07-02
+3
Atsakyti
Aludaris
Toks hipotetinis.. Jei jaska išeina i barsa ir susidomi kad ulia ateitu i barsa, bet žalgirio treneriu tampa kazys ir uliai alga gali islaikyt tokia kokia buvo pernai, ka pasirinktu kazin ulia, ar eit i barsa pas jaska, ar likt žalgiri pas kazi su kuriuo santykiai labai geri? :)
2020-07-02
-2
Atsakyti
Penktadienis13
Panašu kad visi lt krepšinio žurnalistai užmigo šiemet ir prasileido konkretų su Šaru. Tos įžvalgos kad 70% Šaras lieka, o turkai etc gandus skleidžia buvo konkrečiai pro šalį. Bet aišku kai gal treti ar ketvirti metai panašūs gandai eina atbukina. Aš kažkaip pernai visai netikėjau, o šiemet tai nuo karantino pradžios turėjau blogą nuojautą. Kai Žalgiris tiek priklausomas nuo žiūrovų, tai tiesiog nenusimato labai konkurencinga komanda, plius dar tas neapibrėžtumas žinant Motiejūno principus neiti į lizingą. Ne šaro charakteriui dungne murkdytis, realiai tai ir parodo pasirinkimas 1m Barca ir 1.5m Feneris, kai Feneris su apkarpytu biudžetu tik atsarginis variantas
2020-07-02
-1
Atsakyti
Bet idomu
Kodel tyli 15 min jpkiu naujienu nei is Donato Urbono
2020-07-02
+1
Atsakyti
alioalio
Eurohoops @Eurohoopsnet · 3m Sarunas Jasikevicius is on the verge of making the most important decision yet in his coaching career and move outside the Lithuanian borders Saras taking the next step and his heart belongs to Barcelona | Eurohoops Sarunas Jasikevicius is between two great options and his final decision is expected soon. eurohoops.net
2020-07-01
+6
Atsakyti
nekinas Trimituoja
Ar ne viskas cia taip greitai susideliojo kaip sako kitas Cia vakar pralaimejo cia jau Pesiciu atleido cia Jau Sara stato 😃
2020-07-01
-2
Atsakyti
Jonas
teisingai saras daro, kad bega is skestancio sudo
2020-07-01
+10
Atsakyti
Kas vietoj Šaro? Tik nereikia čia jokių Maskoliunu ir adomaiciu
2020-07-01
+1
Atsakyti
mm
Kaip manot ar jasikevicius kalbins pangos\'a pasilinkti Barcoje ?
2020-07-01
+1
Atsakyti
Tiške
kai barsa taškos tokiais pinigais o šarui siulo tik 1mln tai čia kaip ižeidimas atrodo😀
2020-07-01
+13
Atsakyti
Aiskinu
Kad netyla o dauguma Zalgirieciu paaiskes Liepos 15 kas iseis ar Lyks Walkupas Leday Lendale
2020-07-01
+9
Atsakyti
basketnews
Toks portalas neskelbia Myklovas ar nenori skleisti kol nera tiesos
2020-07-01
+8
Atsakyti
krepsinis.net
Bet skelbia turkas serbas aisku jei pasitvirtins saltyniai informacija
2020-07-01
-2
Atsakyti
Jonas
namanau kad cia viskas taip paprasta man tas limonas nerimta cia dar tik pradzia derybu bus ir labiau gandu forma
2020-07-01
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.