Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Palangoje tęsiasi „Hoptrans 3x3“ turnyras, kuriame debiutavo ir ilgametis Lietuvos rinktinės puolėjas Jonas Mačiulis.

Jo atstovaujama Kauno raj. „Tauro“ ekipa D grupės mače 21:19 pranoko Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkus. Mačiulis šiame mače pelnė 7 taškus, o „Tauro“ pergalę garantavo Šarūno Beniušio metimas su varžovo pražanga.

Pirmąjį susitikimą B grupėje sužaidė ir turnyro favoritė Šakių „Gulbelė“, kuri po itin įnirtingos kovos 20:16 nugalėjo Prienų „CBet“.

Tuo metu A grupėje pirmąją vietą užsitikrino Alytaus „Dzūkijos“ krepšininkai, kurie 19:17 palaužė „LKL legendas“ su broliais Lavrinovičiais priešakyje.

C pogrupio dvikovoje užtikrinta pergale džiaugėsi Utenos „Juventus-Uniclub“ ekipa, kuri 21:12 susitvarkė su Vilniaus „Ryto-Perlo“ komanda. Sostinės klubas pralaimėjo abejas grupės rungtynes, tad jų pasirodymas „Hoptrans 3x3“ turnyre jau yra baigtas.

Pirmoje „Hoptrans 3x3“ turnyro dienoje liko dar ketverios rungtynės. „LKL Legendos“ susitiks su „Neptūnu“, „Šiauliai“ – su „Gulbele“, „Juventus-Uniclub“ – su „Pieno žvaigždėmis“, o „Nevėžis“ – su „Tauro“ ekipa.

 

Komentarai:
Anonimas
gatves krepsinis,bet kad butu mandriau pavadino 3x3
2020-07-03
-7
Atsakyti
seskus
Prasitare Kad Juve Arti susitarimo su Geceviciumi
2020-07-03
+6
Atsakyti
djgaffer
Įdomus turnyras.Daug energijos,daug kovo,daug lemiamų metimų.Žiūrovų taip pat nemažai,puikus palaikymas,gerai viskas organizuota.Šeškaus komentavimas taip pat puikus.Geras renginys,patinka tikrai.
2020-07-03
+1
Atsakyti
Ploju atsistojes
Pagaliau Utena atsere raudona parodija.
2020-07-03
-4
Atsakyti
TV6
TV6 Rodo
2020-07-03
-2
Atsakyti
lol
Žiūrėjau, ir tikrai jis puikus nebuvo. Gynyboj sižu kuru, pradžioj viską prametė, sprendimai irgi tikrai ne tokie, kur spindėtu profesionalumu. Gulbelė irgi mačiau, tai jei tokie čempionai, tai realiai prie geros dienos ir megėjai juos nugalėtu.
2020-07-03
-23
Atsakyti
2 good
Per kokia TV rodo
2020-07-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.